Foto: pexels.com

Správanie počas svadby dokáže odhaliť oveľa viac, než by ste si mysleli.

Svadobní fotografi sú nevyhnutnou súčasťou každej svadby. Kto by predsa nechcel mať navždy zvečnený jeden z najkrajších a najdôležitejších dní svojho života? Mnohí z týchto fotografov chodia na svadby veľmi často a preto je jasné, že niečo sa na nich už muselo nalepiť. O čo ide? O to, ako sa ženích a nevesta počas svadobného dňa správajú a ako je z tohto správania možné vyčítať, či ich manželstvo vydrží alebo nie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Svadobní fotografi prezrádzajú, že to dokážu spoľahlivo odhadnúť podľa týchto 10 znakov.

#1 Nevesta a ženích strávia svadobnú hostinu oddelene

Jedna z najlepších častí svadby je nepochybne svadobná hostina. Rodina, priatelia a obrovská oslava. Svadobní fotografi sa však zhodli na jednom: pokiaľ sa ženích a nevesta viac sústredia na to, aby sa zabávali s kade-kým, netancujú spolu a strávia celú noc oddelene, potom to rozhodne nie je dobrý signál.

pexels.com

#2 Často sa hádajú

Dobre, treba uznať, že svadby a podobné akcie môžu byť poriadne stresujúce a ani hádky nie sú vylúčené. Ale tie by sa mali vyskytnúť najmä v predstihu. Svadobní fotografi tvrdia, že ak sa pár nemôže prestať hádať ani v svadobný deň, niečo nebude v poriadku.

#3 Nerešpektujú jeden druhého

Niektorí svadobní fotografi vykonávajú svoju prácu už celé roky, ba dokonca desaťročia. To je naozaj dlhý čas na to, aby na každej svadbe odpozorovali správanie ženícha a nevesty. Prišli tiež na to, že pokiaľ sa navzájom nerešpektujú, potom ani ich manželstvo nebude jednoduché. Rešpekt, akceptovanie a vypočutie si názorov toho druhého – to všetko je dôležité.

#4 Pozornosť upriamujú na svadbu, nie na manželstvo

Ďalším varovným signálom by mohlo byť to, že niektoré páry upriamujú všetku svoju pozornosť iba na svadbu – šaty, hostina, torta, dekorácie, hostia… No popritom zabúdajú na to, že skutočne dôležité je predsa manželstvo a spoločný život, ktorý prichádza po obrade.

pexels.com

#5 Za svadbu sú ochotní utratiť astronomické sumy

Peniaze určite zohrávajú veľmi dôležitú úlohu, pokiaľ ide o svadby. Zaplatiť za všetky výdavky určite nie je jednoduché. No svadobní fotografi si tiež všimli jednu zvláštnosť: čím pompéznejšia, drahšia, extravagantnejšia svadba, tým menšia pravdepodobnosť, že manželstvo vydrží. Pravá láska totiž nepotrebuje všetko to pozlátko.

#6 Pár sa kvôli svadbe dostáva do dlhov

Aj toto je veľmi podobná situácia, ako tá predchádzajúca. Tam, kde nie je dostatok lásky, páry sa to akoby snažili kompenzovať peniazmi. Silou mocou treba každého presvedčiť, ako veľmi sa milujú, až sa napokon dostanú kvôli svadbe do dlhov, ktoré však nemá kto splácať.

#7 Mnoho rodinných hádok

Svadobní fotografi sa taktiež domnievajú, že aj napätie či hádky medzi rodinou a partnerom už naznačujú, že niečo asi nebude v poriadku. Hovorí sa, že si neberiete len vášho partnera, ale zároveň si beriete aj jeho rodinu či priateľov. A aj keď ste spočiatku presvedčení, že to nejako zvládnete, tlak z ich strany môže byť časom väčší a väčší.

pexels.com

#8 Mnoho pozvaných hostí sa napokon neukáže

Je pochopiteľné, že nie každý pozvaný hosť na svadbu aj príde. No ak sa neukáže viac ako dvadsať percent z nich, potom na tom niečo bude. Môže to byť akýmsi znakom toho, že ostatní už tušia, že tento manželský zväzok aj tak dlho nevydrží.

#9 Prezradí to reč tela ženícha a nevesty

Reč tela je niečo, čo jednoducho neskryjete a vždy odhalí pravdu. Svadobní fotografi sa zhodli, že najhoršie sú tieto tri veci: po prvé, pokiaľ nevesta požiada o fotografiu, kde je ženích na kolenách a ona bude pri ňom stáť ako princezná. Po druhé, ak pár chce nejaké strojené fotografie, ktoré nebudú ničím výnimočné ani autentické pre nich samých. A po tretie, ak majú problém pri fotografovaní, pretože sa cítia zahanbene.

#10 Nevesta alebo ženích sú až príliš hysterickí

Ako sme už spomínali, svadby nie sú práve najjednoduchšie a môže sa stať, že niekto v tom zmätku stratí nervy. Nie je však dobrým znakom, ak to bude ženích alebo nevesta. Niektoré nevesty si myslia, že tento deň je iba o nich, nechcú v ničom nájsť kompromis a vyvádzajú aj pre také drobnosti, ako je napríklad zlá farba obrúskov na stole. Rovnako to platí aj o ženíchoch. A manželstvo? To ide úplne bokom.

pexels.com
thelist
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov