Chlapci či muži, všetci sú už raz takí. Nemusia s nami nikdy chodiť, ale aj tak nám dokážu zlomiť srdce.

Chlapci či muži sa niekedy dokážu správať naozaj hrozne. Budú sa nás pýtať so záujmom, ako sa máme, budú tu vždy pre nás, keď ich budeme potrebovať a nechajú nás, nech sa do nich bezhlavo zamilujeme. V skutočnosti však oni o vzťah nestoja a jediné, čo nám zostane, sú iba oči pre plač bez akéhokoľvek bližšieho vysvetlenia. Nemusia s nami chodiť, a aj tak nám dokážu zlomiť srdce na milióny malých kúsočkov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Nikdy si s ňou nechodil, ale povedal si jej, ako veľmi ju máš rád. Kedykokoľvek si ju uvidel, vždy si jej zalichotil, ako nádherne vyzerá. Kedykoľvek si bol od nej dlho odlúčený, vždy si jej povedal, ako veľmi ti chýba.

Nikdy si s ňou nechodil ale bola prvým človekom, ktorému si napísal, keď si ráno otvoril oči a posledným človekom predtým, než si išiel večer spať. Tvoje slová ju upokojovali a ona sa cítila jedinečne a špeciálne, pretože si jej venoval veľký kúsok zo svojho času.

Nikdy si s ňou nechodil, ale zdôveril si sa jej s tvojimi najväčšími tajomstvami. Povedal si jej veci, o ktorých nik iný nevedel. Správal si sa ku nej, akoby pre teba znamenala niečo viac. Staral si sa o ňu a chcel si ju vo svojom živote.

Nikdy si s ňou nechodil, ale objímal si ju. Pobozkal si ju. Spal si s ňou. Videl si jej najzraniteľnejšie miesta a chránil si ju, aby sa cítila bezpečne.

pexels.com

Nikdy si s ňou nechodil, ale vždy si jej dával dôvod, aby si myslela, že jedného dňa budete spolu. Nechal si ju, nech uverí, že je to iba otázka času, kedy sa z vás dvoch stane pár.

Aj keď si s ňou nikdy nechodil, aj tak si jej veľmi ublížil. A mal by si prevziať zodpovednosť za to, čo si urobil. Nezáleží na tom, či si bol jej priateľom aj oficiálne, alebo si odmietol zviditeľniť váš vzťah. Stále si jej zlomil srdce.

Takže keď začneš naozaj s niekým chodiť, nepýtaj sa jej, prečo sa správa bláznivo. Prečo sa správa posadnuto. Nehovor jej, aby sa do teba nestarala, pretože nie je tvoja priateľka. Nechal si ju priblížiť sa k tebe. Nechal si ju zamilovať sa do teba. Hoc ste spolu nechodili, medzi vami sa vytvorilo isté puto.

A práve pre to si zaslúži vysvetlenie. Zaslúži si počuť, prečo si sa rozhodol odísť za inou dievčinou. Pretože ak jej neodpovieš, začne si v mysli spätne prehrávať všetky rozhovory či okamihy, ktoré ste spolu zažili. Bude si myslieť, že je úplne hlúpa, pretože verila, že ti na nej záležalo.

Možno si myslíš, že nie je tvojou zodpovednosťou odpovedať na jej otázky, pretože nie je tvoja priateľka a ani nikdy nebola. Ale ty si s ňou zaobchádzal ako so svojou priateľkou. Nie je šialená, pretože sa cíti, akoby si ju zradil, a pretože chcela vedieť, čo sa vlastne stalo.

Zaslúži si to vedieť.

Pozri aj: Otvorený list dievčaťu, ktoré miluje až príliš

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov