Foto:pexels.com

Každá žena je nádherné a silné stvorenie.

Dnes je výnimočný deň, pretože oslavovať môžu naraz všetky ženy na celej planéte. Každá žena je možno iná, no je tu jedna vec, ktorú máme všetky spoločnú: sme jednoducho úžasné. Sme obetavé, vášnivé, milujúce, citlivé, ale hlavne silné. Sme jednoducho ženy a nech si každý hovorí, čo chce, dá sa to považovať za jednu zo super-schopností.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Dokážu zniesť akúkoľvek bolesť

Žena dokáže zniesť akúkoľvek bolesť. Či už fyzickú, alebo psychickú. Krvácať sedem dní vkuse a predsa nezomrieť, porodiť dieťa, vytrpieť si ťažobu celého sveta či preplakať celú noc a predsa na druhý deň vstať s úsmevom. Naozaj nie je nič, s čím by si žena nedokázala poradiť. Nech si muži myslia, čo chcú, ich prah bolesti sa nachádza tisícky metrov pod tým ženským.

#2 Pre ostatných by urobili čokoľvek

Ženy sú obetavé. Sú pripravené pre ostatných zniesť aj modré z neba, ak bude treba. Sú pripravené urobiť čokoľvek. Vedia totiž, že pomoc druhým neukrojí z ich vlastného šťastia, práve naopak. Ak vidia ostatných, ako sa tešia, aj ony sú šťastné.

pexels.com

#3 Sú to tie najkrajšie bytosti

Krása prichádza vo všetkých veľkostiach, farbách a tvaroch. Každá jedna žena je krásna a očarujúca bytosť. Neexistuje presná definícia toho, čo znamená „byť dokonalá“. S celulitídou a či bez, s kyprejšou postavou alebo chudšou, každá žena je krásna. O tom sa rozhodne nedá pochybovať.

#4 Niekedy vedia robiť aj zázraky

Žena je možno komplikované stvorenie, ale nech mi nikto nehovorí, že nevie čarovať. Zázračne vždy vie, čo povedať, aby ste sa cítili lepšie, zázračne vždy nájde aj tú druhú ponožku, zázračne vždy zo skrine vytiahne nejaký kúsok, ktorý obyčajné dievča premení na hotovú bohyňu a zázračne vždy upokojí každú situáciu. A to nezvládne len tak hocikto.

#5 Nikdy sa nevzdávajú a sú silnejšie, než ktokoľvek iný

Jedna z ďalších superschopností každej ženy: nikdy sa nevzdávať. Každá žena je obrovská bojovníčka, a nech už je život pre ňu akokoľvek ťažký, bojuje ďalej. Bojuje zo všetkých síl, bojuje až do úplného vyčerpania, ale nevzdáva sa. A to je to, na čom záleží.

pexels.com

#6 So všetkým si dokážu poradiť

No vážne, existuje na svete nejaká vec, ktorú by žena nedokázala urobiť? Asi ťažko. Ženy sú silné, húževnaté a cieľavedomé, takže ak si niečo zaumienia, potom pre ne NIE neexistuje ako odpoveď. Idú si za svojím, nech to stojí, čo to stojí. A všetko zvládnu ľavou zadnou.

#7 Sú jednoducho ženy

Čo viac ešte dodať? Žena je jednoducho žena. Už iba samo o sebe to znamená veľa. Znamená to, že je silná, nezávislá, nádherná a úžasná. A ktokoľvek o tom bude pochybovať, zrejme ešte nezistil, s kým má vlastne dočinenia.

pexels.com
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov