Foto: Photo by Rafael Barros from Pexels

Tiež sa tomu niekedy čudujete?

V skutočnosti to však až také prekvapujúce nie je. Dôvodov, prečo sú tak často single práve tie najlepšie ženy, je hneď niekoľko. Tu je však 6 najčastejších.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Moderné a pekné ženy sú nezávislé

Doba sa poriadne zmenila a tie najlepšie ženy už dnes pri sebe na to, aby prežili, nepotrebujú mať muža. Všetko, čo potrebujú, si dokážu zabezpečiť samé, a keď s niekým sú, je to tak preto, že chcú a nie preto, že to potrebujú. 

Photo by Kaboompics .com from Pexels

#2 Pekné ženy si vážia svoju slobodu a voľný čas

Dnešné vzťahy sú (žiaľ) veľakrát aj o obmedzovaní a rôznych nezmyselných ultimátach. Tieto ženy však vedia, že nie sú nikomu nič dlžné a nemusia sa nikomu prispôsobovať. Nemajú problém počkať si na niekoho, kto ich bude akceptovať také, aké sú. 

#3 Nebažia po vzťahu za každú cenu

Sú silné a naozaj pri sebe nepotrebujú niekoho len “na oko”, aby neboli samy. Vedia, že takýto vzťah by nemal žiadnu cenu a len by ich oberal a čas a o energiu — tie preto radšej investujú niekam úplne inam. 

#4 Majú vysoké štandardy

Žena, ktorá je inteligentná, krásna a má dobrú prácu, takže zarába naozaj dobre, má prirodzene vysoké štandardy. Hľadá si seberovného muža, s ktorým by si mohla naplno vychutnávať harmonický a vyrovnaný vzťah plný lásky, rešpektu a dôvery. 

pexels.com

#5 Muži sa inteligentných a krásnych žien boja

Je to akési verejné tajomstvo, o ktorom sa často nehovorí, no aj tak to takmer každý vie. Mnohí muži sa totiž krásnych a múdrych žien boja — či už toho, že ich odmietnu, alebo toho, že by pre ne neboli dosť dobrí. Preto si veľmi často vyberajú menej atraktívne či menej úspešné ženy a tie druhé tak ostávajú single. 

#6 Nie sú naivné

Tieto ženy neveria rozprávkam o tom, že jedného dňa si po ne príde princ na bielom koni a po zvyšok života budú žiť ako princezné. Sú realistky, ktoré vedia, o čom je život, a podľa toho pristupujú aj ku vzťahom. 

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov