Foto: Photo by Duncan Shaffer on Unsplash

Vzťahy s niektorými ženami môžu byť poriadne náročné.

Vzťahy sú náročné tak či tak, no ak sa v ňom stretnú ľudia s komplikovanými povahami, je to ešte o to náročnejšie. Niekedy môže byť “problémom” muž, inokedy žena – uvedomenie si vlastných chýb je však základom k rozhodnutiu niečo zmeniť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ktoré ženy sa teda správajú vo vzťahu najhoršie? Prezradil to portál Thought Catalog. 

#1 Rak

Ženy narodené v tomto znamení bývajú vo vzťahu poriadne “stíhačky”. Každý muž by mal počítať s tým, že v takomto vzťahu bude bombardovaný správami na dobré ráno, na dobrú noc, a stovkami správ medzi tým. Keď sú so svojím parterom, “neodlepia” sa od neho a vždy mu dokážu dať najavo, ako veľa pre nich znamená. Niekomu to síce môže vyhovovať, no až takéto množstvo pozornosti je pre veľa ľudí až príliš veľkým sústom. 

Photo by Isabella Mendes from Pexels

#2 Vodnár

O mužoch v znamení Vodnára sa hovorí, že sú veľmi chladní, to sa vak určite nedá povedať o ženách. Bez ohľadu na to, či spolu budete 3 týždne, 3 mesiace alebo 3 roky, ak sa do vás skutočne zamilujú, budú vám písať zamilované správy alebo dokonca poéziu, budú vám variť vaše obľúbené jedlá a kupovať tie najdokonalejšie darčeky. Každý deň vás zaplavia láskou, opäť však platí, že pre niekoho to môže byť až príliš. Navyše, ak im ju neopätujete v miere, v akej si predstavujú, ich srdce okamžite ochladne. 

#3 Váhy

Ženy Váhy nenávidia samotu. Budú s vami chcieť večerať, pozerať filmy, nakupovať, pracovať – jednoducho všetko, čo vám len napadne. A pravdou je, že vás osamote poriadne ani nenechajú nadýchnuť sa – budú s vami chcieť byť jednoducho vždy a všade. Keď si niekam vyrazíte sami, čakajte na záplavu správ, ktorými vo vás budú chcieť vzbudiť výčitky svedomia. Ani toto znamenie jednoducho nie je pre každého. 

thoughcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov