Foto: Photo by Flo Luetzel from Pexels

Na týchto ľudí by ste si mali dať pozor.

Najhoršie je, keď s nami niekto nejedná narovinu, a snaží sa nami manipulovať. V takomto prípade človek nikdy nevie, na čom vlastne je. Títo ľudia si vás budú neustále obmotávať okolo prsta, a vy si zrejme ani nebudete uvedomovať, že skáčete tak, ako oni pískajú.

3 najmanipulatívnejšie astrologické znamenia dokonale popísal portál MSN. 

#3 Váhy

Čo sa týka manipulácie, váhy sú skutočnými majstrami. Typické je pre ne to, že vždy urobia alebo povedia presne to, čo ľudia chcú – avšak len preto, aby im bol každý zaviazaný, a aby ich mal každý rád. Potrebujú totiž žiť s vedomím, že sú mimoriadne obľúbenými ľuďmi so spoločenským uznaním. 

Ich problémom je aj to, že musia byť s každým zadobre, čo znamená, že často ide o veľmi falošných ľudí. Takisto im nerobí problém sem-tam zaklamať, ak to znamená, že sa tým vyhnú nejakej konfrontácii alebo konfliktu. 

Photo by Abbat from Pexels

#2 Rak

Ak by sme mali za majstrov emočnej manipulácie označiť len jediné znamenie, bol by to určite Rak. Ich forma manipulácie je však dosť zvláštna. Ide totižto o veľmi precitlivené znamenie, a preto sa stáva, že ich citové vydieranie sa otočí proti nim. 

Problémom Rakov je aj to, že neustále majú pocit, že od iných sa im nedostáva primeranej pozornosti, starostlivosti a lásky, manipuláciu preto využívajú ako svoj obľúbený nástroj na to, aby to zvrátili. 

#1 Blíženci

Málokoho prekvapí, že na čele tohto rebríčka sa ocitli Blíženci. Typické je pre nich to, že sú hotovými majstrami v komunikácii, preto by vás dokázali presvedčiť absolútne o čomkoľvek. Navyše sa to u nich väčšinou spája aj s neodolateľným šarmom, čo je naozaj nebezpečná kombinácia. Prepadnúť čaru Blížencov je však veľmi nebezpečné ako v súkromnom, tak i v pracovnom živote, nakoľko nikdy nemôžete vedieť, čo od nich môžete čakať. 

Ich nálady sú neuveriteľne vrtkavé a budete sa musieť pripraviť na to, že zatiaľ čo jeden deň vás budú milovať, na druhý vám vrazia dýku do chrbta, a o týždeň na to sa vám opäť ozvú, akoby sa nič nestalo (v tom horšom prípade vás ešte aj presvedčia o tom, že všetko je vlastne vaša vina). 

msn
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov