Ktoré otázky by ste sa muža nemali pýtať?

Muži, rovnako ako aj ženy, sú celkom citlivé stvorenia, pokiaľ trafíte priamo do čierneho a opýtate sa na niečo nevhodné. Niektoré otázky však už nie sú len chúlostivé, ale až priam urážajúce či veľmi nemiestne. Ak sa teda nechcete vrhnúť do zbytočnej hádky a pokaziť si tak pekné chvíle strávené s vaším partnerom, týmto otázkam sa určite vyhnite.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aká bola tvoja ex?

Muži neradi rozprávajú o svojej minulosti, bývalých vzťahoch či bývalých priateľkách. A v podstate, kto o tom rozpráva rád? Téma „ex priateľka“ môže byť pre muža naozaj citlivou a ak sa chcete vyhnúť zbytočným hádkam a úvahám, túto otázku si radšej nechajte pre seba. Aj tak, minulosť už nezmeníte.

Kedy sa môžem stretnúť s tvojimi rodičmi?

Táto otázka by sa dala považovať za celkom zásadnú či prelomovú v akomkoľvek vzťahu. Predsa len, ak sa chcete stretnúť s rodičmi vášho partnera, určite to znamená, že nejde len o bežný nezáväzný románik. Ale, stretnutie s rodičmi už nezahŕňa len vzťah medzi vami, už sú do toho zapletení aj ďalší ľudia. A príliš veľké tlačenie na pílu sa rozhodne nevypláca. Neponáhľajte sa.

Aký je stav tvojho účtu?

Ďalšia veľmi osobná otázka, ktorú by si každý (nielen) muž celkom určite chcel nechať pre seba. Takáto, možno na prvý pohľad nevinná otázka, však môže vyvolať u partnerov rôzne názory v štandardoch. Áno, je dobre sa počas vášho vzťahu rozprávať o financiách, ale do debaty o peniazoch sa dá vkročiť aj úplne inými a lepšími otázkami.

unsplash.com

Myslíš si, že to dievča, čo tam stojí, je pekné?

Chyba. Nikdy, nikdy, nikdy sa nepýtajte partnera, či sa mu páči akákoľvek iná žena, na ktorú ukážete. Za prvé, prečo by ste sa ho pýtali také niečo, keď ste si istá sama sebou? Za druhé, takouto otázkou ho veľmi rýchlo privediete do rozpakov a muž zrazu nebude vedieť, čo má robiť. A mlčanie, alebo v podstate akákoľvek odpoveď, môže vyústiť do naozaj nepríjemnej a celkom zbytočnej hádky. Tak načo takto umelo vytvárať problémy aj tam, kde nie sú?

Ako vidíš náš vzťah v budúcnosti?

Možno ste to s touto otázkou mysleli spočiatku dobre a chceli ste len vedieť, ako on vníma váš vzťah. No verte, že muži nepremýšľajú tak veľmi dopredu, aspoň nie v takom rozsahu ako ženy. Je preto pochopiteľné, že vám nebude vedieť len tak jednoducho odpovedať. Ak položíte takúto alebo podobnú otázku, nebuďte sklamaná alebo urazená, že ešte nevie, v ktorej reštaurácii bude svadobná hostina alebo ako pomenujete vašeho tretieho syna.

Myslíš, že máme dostatok sexu?

Sex a iné intímnosti, je ako inak, asi jedna z tých najcitlivejších a najchúlostivejších tém. Je jasné, že vo vzťahu musíte prebrať aj to, ale takouto otázkou dokážete každého muža uraziť, prípadne v ňom vyvolať myšlienky, že sa počas sexu nudíte, alebo sa vám nedostáva to, čo možno očakávate. A ak toto nebol váš prvotný zámer, zamyslite sa, či je potrebné pýtať sa na niečo také, prípadne či sa to nedá nejako preformulovať.

unsplash.com

Pozri aj: Toto je 15+ najhlúpejších otázok, ktoré kedy ľudia položili. Nebudete chcieť veriť, že ich niekto skutočne mohol vysloviť

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov