Týmto veciam neodolá žiadna.

Každý z nás je iný. A preto je jasné, že každého bude na tom druhom aj priťahovať niečo iné. Ale ak by sme sa na to pozreli v globále, zistili by sme, že predsa len všetci hľadáme takmer to isté. A rovnako to platí aj u žien. Môžu byť akokoľvek komplikované, môžu mať akékoľvek čudné predstavy, sny či túžby, ale vždy tu bude niekoľko vecí, ktoré, nech sa deje čo sa deje, ich budú na opačnom pohlaví priťahovať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ktoré veci to sú?

#1 Túžba

Každú ženu priťahuje muž, ktorý má v živote nejaké ciele a pracuje na ich splnení. Vášeň, odhodlanie, sebazaprenie a všetka tá tvrdá práca vynaložená na budovanie svojho sna, na dosiahnutie takmer nemožného. Tá pravá mužská energia je to, čo je pre väčšinu žien príťažlivé. Nie prázdne a nenaplnené slová.

#2 Prítomnosť

Každý človek chce byť videný, vypočutý a pochopený. A žena jednoducho chce, aby s ňou muž bol. V prítomnosti a vždy pre ňu. Každá žena chce, aby muž nestál po jej boku len ako duch, ale aby žil v danom momente, aktívne počúval, čo rozpráva, pomohol jej v ťažkých časoch a neprehliadal ju. Chce, aby bol niekým, na koho sa môže vždy obrátiť – vediac, že tam naozaj je.

#3 Zmysel pre humor

Keď sa opýtate žien, aká je podľa nich jedna z najdôležitejších nefyzických vlastností, ktoré ich priťahujú na mužoch, určite väčšina odpovedí bude znieť, že je to zmysel pre humor. Život je totiž dosť vážny aj sám o sebe. Preto niet divu, že dievčatá oceňujú v partnerovi hravosť. A koniec koncov, každá sa chce baviť.

unsplash.com

#4 Spontánnosť

Jedna žena raz povedala: „Ak by som mohla, randila by som s ohňom. Je konzistentný a rovnaký vo svojej horúčave a v tom, že neustále horí, no pritom je vždy nepredvídateľný a každú chvíľu iný“. A presne to je niečo, čo ženy priťahuje aj na mužoch. Predvídateľnosť je vrahyňou príťažlivosti. Žena nechce predvídať každé vaše slovo, každý pohyb, žena sa chce nechať prekvapiť. Žena chce zažívať kúsky spontánnosti a dobrodružstva každý deň. Nechce nudnú rutinu.

#5 Rozvážnosť

Aj napriek tomu, že ženy sa rady bavia, a že majú rady spontánne veci, predsa len oceňujú rozvážnosť. Áno, áno, ženy naozaj sú celkom komplikované tvory. Na mužoch ich priťahuje aj to, že vedia, kedy prestať. Vedia si určiť hranice všetkej tej zábavy tak, že ak ich prekročia, naskočí ich mužný ochranársky pud a začnú rozmýšľať racionálne a rozvážne.

#6 Schopnosť viesť

Nie je žiadnym tajomstvom, že ženy doslova letia na mužov, ktorí preukazujú schopnosť viesť, ktorí sa stávajú prirodzenými vodcami. Samozrejme, je však rozdiel medzi tým iba rozkazovať ostatným, čo majú robiť a hrať sa na veľkého šéfa a medzi skutočným alfa mužom.

#7 Zraniteľnosť

Žiaden muž neukazuje svoje slabé stránky rád. Žiaden muž s radosťou neukazuje svoje najzraniteľnejšie miesta. Žiaden muž s radosťou neukazuje, že aj on dokáže trpieť, že aj on dokáže byť smutný či zranený. Ale ak to predsa len ukáže, žena si to nesmierne cení.

unsplash.com

Pozri aj: 10+ mužov prezradilo, na čo myslia, keď svoju partnerku vidia nahú

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov