Ako viete, že vaša intuícia vám funguje na plné obrátky?

Intuícia je veľakrát veľmi podceňovaná. Mnoho ľudí dá radšej na rady všetkých ostatných, než by si mali trošku dôverovať a rozhodnúť sa podľa toho, ako to oni sami cítia. Intuícia je totižto ten hlások v našej hlave, ktorý nám hovorí, čo máme robiť. A verte či nie, takmer vždy má pravdu. A my ho takmer nikdy neposlúchneme, aj keby sme mali – a vo vzťahu to platí dvojnásobne. Toto je podľa odborníkov sedem znakov toho, že vaša intuícia je vo vzťahu dobrá – stačí jej len trochu viac dôverovať.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Máte pocit, že sa musíte s vaším partnerom porozprávať

Je to akoby ste sa jedno ráno zobudili a kdesi vo vnútri cítili, že čosi nie je v poriadku. Že niečo sa zmenilo. Neviete čo, ale viete, že niečo je inak. Či už budete mať pravdu alebo nie a vaše predtuchy sa nenaplnia, vždy je lepšie sa naozaj s vaším partnerom porozprávať, než tápať v nevedomosti.

#2 Máte strach

Áno, máte strach. Možno aj trošku žiarlite. A vôbec sa za to nemusíte hanbiť. Je to len výsledok toho, že vám na vašom partnerovi naozaj záleží. Ale pamätajte, stále je lepšie si to vydiskutovať medzi štyrmi očami, než potom vyvodzovať klamlivé a unáhlené závery.

unsplash.com

#3 Už dlhšie máte nepríjemný pocit

Ak máte zlé tušenie či nepríjemný pocit jedenkrát za určité obdobie, dokážete si to vysvetliť všelijako. No keď ich máte dennodenne a konštantne, ba priam sa zdá, že nepríjemné pocity nechcú odísť, potom sa jednoducho ozýva vaša intuícia a rovnako ako vo všetkých prípadoch – nemali by ste ju ignorovať.

#4 Vaša intuícia sa vám snaží niečo povedať – aj keď nie je vždy správna

Možno máte pocit, že vás partner podvádza. Aj keď sa vaša intuícia bude mýliť a skutočnosť bude úplne iná, nemali by ste ignorovať fakt, že sa ozvala. Možno vás napríklad momentálne nepodvádza ale možno do jeho života prišla nejaká žena a vy už vidíte, čo sa môže stať.

#5 Všimli ste si zmeny v správaní vášho partnera

Vidíte a cítite, že niečo sa deje. Vidíte, že váš partner už nie je taký, aký býval. Niekedy sú to malinké zmeny, tie najmenšie detaily, ktoré sa zdajú byť na prvý pohľad nepodstatné, no v skutočnosti aj nepatrná zmena v nás dokáže vyvolať množstvo otáznikov.

#6 Vaša intuícia vám nedá pokoj

Akokoľvek sa snažíte, nemôžete na to prestať myslieť. Kedykoľvek si spomeniete na svojho partnera, vždy vás pri tom zastihne vlna pocitov. Nie je to nič iné než to, že vaša intuícia sa opäť ozýva a vy by ste jej mali naslúchať.

#7 Situácia je napätá

Niekedy sa naša intuícia a s ňou spojené zlé predtuchy dokážu ešte poriadne vystupňovať a situácia medzi vami a vaším partnerom začne byť poriadne napätá. Dôvera je základom každého dlhotrvajúceho vzťahu a preto, ak si naozaj myslíte, že niečo nie je v poriadku, mali by ste sa o tom obaja porozprávať – skôr než dôjde k nejakej škode.

unsplash.com

Pozri aj: 15+ nádherných ilustrácií, ktoré zobrazujú lásku v jej najčistejšej podobe. Vďaka nim budete mať hneď krajší deň

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov