Introverti predstavujú tých najlepších priateľov, akých by ste si mohli priať.

Introverti patria medzi tých najlepších priateľoch, v akých by človek mohol len dúfať. Áno, je pravda, že nakloniť si introverta na svoju stranu a spoznať ho môže byť spočiatku náročné. Introvertom trvá dlhšie, kým sa otvoria a niektoré extrovertné aktivity nie sú vo veľkom meradle pre nich, no akonáhle spoznáte nejakého introverta, uvidíte, aký úžasný človek to je. Tu je teda sedem dôvodov, prečo sú introverti naozaj najlepšími priateľmi.

Článok pokračuje pod videom ↓

Dokážu rýchlo „prekuknúť“ situáciu

Introverti vždy pozorujú svet okolo seba. To vám pomôže, keď potrebujete pomôcť dekódovať situáciu alebo pri intepretovaní toho, čo niekto povedal. Vždy vám dokážu poskytnúť ten najlepší pohľad na danú situáciu.

Sú experti na počúvanie

Introverti dokážu byť veľmi dobrými poslucháčmi. Majú radi hlboké konverzácie a aj z toho dôvodu sú vždy ochotní vás vypočuť, alebo jednoducho byť tu pre vás, keď sa potrebujete vyrozprávať. A môžete si byť istý, že vám vždy dokážu skvelo poradiť.

unsplash.com

Môžete im dôverovať

Introverti vedia, aké dôležité je byť niekým, komu sa dá dôverovať. Vždy sa na nich môžete spoľahnúť a máte istotu, že vaše tajomstvá sú u nich v bezpečí. Nikdy by nechceli zradiť vašu dôveru.

Majú veľa pochopenia

Majú pochopenie pre každú vašu náladu, alebo činnosť, ktorú vykonávate. Nebudú vás za nič súdiť, nech už sa rozhodnete akokoľvek.

Sú nezávislí

Introverti sú zvyknutí na svoju vlastnú spoločnosť a poznajú vlastné hodnoty. Aj z týchto dôvodov si môžete byť istí, že nebudú veľmi vyvádzať, ak sa stretávate aj s ostatnými ľuďmi. Vedia, že ste najlepšími priateľmi, ale taktiež vedia, že život pokračuje aj za hranicami tohto priateľstva a nové kontakty sú nevyhnutné.

unsplash.com

Sú veľmi lojálni

Tendecnie introvertov počúvať a pozorovať ich vedú k tomu, že sú extrémne lojálne duše. Ak sa rozhodli vám otvoriť a zdieľať s vami ich svet, znamená to, že vás považujú za dôveryhodného a dostatočne dôležitého, aby ste boli ich dlhodobým priateľom. Môžete si byť istí, že introvert si bude ceniť vaše priateľstvo tak dlho, kým sám existuje. Vždy budú mať pre vás miesto v srdci.

Zažijete s nimi dobrodružstvo

Veľa ľudí si myslí, že introverti majú radi stereotyp. To samozrejme nie je pravda. Introverti sú v podstate veľmi dobrodružní ľudia, ktorí vždy dokážu vymyslieť úžasné aktivity. Či už je to polnočné pečenie sušienok, pozeranie najnovšieho filmu, ktorý ešte nebol ani v kinách alebo kúpanie sa v jazere.

Ak máte v živote introverta, držte si ho blízko. Je to váš najvernejší priateľ, akého máte.

Pozri aj: Nie je pravda, že introverti neznášajú ľudí. Oni iba neznášajú povrchné stretávanie sa s ľuďmi

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov