Povedal ti už niekto, že si stará duša? A tebe sa ani tak nechcelo zamýšľať, čo to znamená lebo niekde vo vnútri si to vedel a skôr ťa zaujímalo prečo to o tebe hovoria? S romantikou a vzťahmi to súvisí viac než si myslíš. Ak naozaj starú dušu naozaj máš, v nasledujúcich bodoch sa určite nájdeš.

Niekedy to môže byť s podobnými ľuďmi ťažké, ale ak takou dušou si alebo si niekedy s takou  bol  vo vzťahu určite vieš, že zároveň je to aj neskutočne úžasné.  Sú to presne tí ľudia, ktorým vážny vzťah nerobí problém, sú úprimní a ľahko sa do nich zamiluješ. No predtým, než sa ti to podarí, mal by si o nich vedieť nasledovné.

Článok pokračuje pod videom ↓

Vzťah so staršou dušou je jednoduchý

To je hlavná vec, ktorá ich charakterizuje. Nezaujímajú sa o extravagantný životný štýl aký chcú niektorí ľudia za každú cenu mať, nezaujíma ich koľko máš peňazí, nechcú chodiť von na drahé večere proste chcú teba a chcú aby si tam pre nich bol. Pre staré duše je dôležité to, že s tebou trávia čas nie to, ako ho s tebou trávia. Ak si tam  je to všetko, čo im stačí ku šťastiu.

Niekedy potrebujú byť aj sami

Dokáže to často ostatných ľudí naštvať a berú to ako odmietnutie, ale s nimi to naozaj nič nemá spoločné. Staré duše chápu, aká je sebareflexia dôležitá a to znamená,  že občas s tebou nepôjdu do baru a pre svoje vlastné dobro zostanú doma. Ich životná cesta je pre nich najdôležitejšia a jej hľadaním musia stráviť nevyhnutný čas. No buď si istý, že ten čas, ktorý strávia sami, ti vynahradia.

Pexels

Staré duše sú romantické

Ak si s nejakou chodil už predtým alebo ňou sám si, vieš. Ak nie, zistíš. Napriek tomu, že vzťahy s nimi sú jednoduché neznamená to, že aj oni netúžia po romantike. Byť romantický nie je zložité, chce to len zamyslieť sa a pokiaľ nemáš absolútne žiadnu snahu byť taký, tak vzťah so starou dušou nebude pre teba.

Sú to snílkovia

Väčšina ľudí sníva len keď spí. Staré duše snívajú celý čas. Sú to tie decká, čo boli v škole neustále napomínané za to, že sa nesústredia alebo za to, že pozerajú von oknom. To, že si nájdu partnera im môže pomôcť zniesť sa z oblakov, no musíte pochopiť, že snívanie je proste súčasťou života starej duše.

Pexels

Ich prístup k životu nie je ortodoxný

Nepozerajú sa na život tak, ako väčšina ľudí. Môže to byť síce odrádzajúce pre ľudí, s ktorými idú do vzťahu, ale tomu pravému partnerovi sa tento pohľad na svet bude páčiť. Sú to proste filozofovia so silnými citmi a to, čo ich pohľad na svet znamená pre ľudí okolo nich, je pre staré duše smerujúce.

Pexels

Aj keď to staré duše v živote nemajú ľahké a ľahké to s nimi určite nebudeš mať ani ty, ak sa do takého vzťahu pustíš, či už to dopadne dobre alebo nie, bude to jeden z najúprimnejších a najkrajších vzťahov aké si kedy mal. Hlavne sa nesmieš báť nového pohľadu na svet, ktorý ti taká duša prinesie do života.

Pozri aj: 6 BEŽNÝCH FYZICKÝCH REAKCIÍ TVOJHO TELA NA ROZCHOD, KTORÉ SA DEJÚ KAŽDÉMU Z NÁS

interez.sk (Ivana G.), dailyvibes.org
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov