Niektorí pridávajú do majonézy aj srvátku. Je to kvôli tomu, že vám potom dlhšie vydrží. Ak ju však nemáte po ruke, nemusíte ju vôbec použiť, ale je potrebné rátať s tým, že majonéza bez srvátky vám v chladničke vydrží maximálne jeden mesiac.

majoneza8
taste.com.au

Majonézu hneď po príprave uložíme v nádobe do chladničky a môžeme konzumovať. Pokiaľ ste predsa len použili srvátku, je potrebné nechať ju odležať aspoň 7 hodín. Majonéza sa hodí do rôznych šalátov, tak ako to všetci dobre poznáme, ale môžete ju použiť aj do rôznych sendvičov a dokonca aj na vajíčka so slaninkou a špargľou.

majoneza5
target.com

Dajte nám vedieť, či ste recept odskúšali, poprípade ak máte nejaké tipy na vylepšenie, podeľte sa o ne v komentároch.

majoneza2
lifewithgreens.com
Uložiť článok

Najnovšie články