Foto: Photo by Pietra Schwarzler on Unsplash

Majú jednoducho iné priority.

Vybudovať si mentálnu silu nie je nič jednoduché. Na to, aby sa vám to podarilo, je potrebné vzdať sa niektorých zlozvykov, ktoré nás oberajú nielen o čas a sebavedomie, ale predovšetkým o energiu. V prvom rade sa musíte prestať starať o týchto 7 vecí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál I Heart Intelligence.

#1 Čo si myslia iní

Silných ľudí vôbec nezaujíma, aký názor na nich majú ostatní. Všetko si robia podľa seba a je im úplne jedno, čo si o tom kto myslí.

#2 Neporovnávajú sa s inými

Či už ide o dosiahnuté úspechy, majetok či výzor – nikdy sa neporovnávajú s inými. Zaujíma ich jedine to, čo majú oni sami, a nikdy a s nikým sa neporovnávajú. 

#3 Nerobia veci, ktoré by “mali”

Doštudovať vysokú školu, zamestnať sa v korporáte, mať svadbu a potom dieťa. Mnohí žijú takto nalinajkovaný život a myslia si, že je to to najlepšie, čo sa im mohlo stať. Skutočne silní a šťastní ľudia sa však neboja vzoprieť očakávaniam spoločnosti a život si žijú podľa seba. 

Photo by Daniel Monteiro on Unsplash

#4 Sociálne siete

Nezaujímajú sa ani o sociálne siete. Vedia totiž, že ľudia na ne radi pridávajú len tie dobré veci, a aj to veľakrát niekoľkonásobne nafúknuté, prikrášlené či prehnané. Sociálne siete jednoducho nie sú zrkadlom reality, ale želanej reality. A to títo ľudia veľmi dobre vedia. 

#5 Ex-partneri

Čo bolo, to bolo, a je to minulosť. Tí najsilnejší a najšťastnejší ľudia vedia, že šťastní môžeme byť iba v prítomnosti. Všetky svoje predchádzajúce vzťahy majú vysporiadané a žijú len pre prítomný moment, do ktorého už ich ex-partneri nepatria. 

#6 Falošní priatelia

Zrejme každý niekedy v živote natrafí na “priateľa”, ktorí ho zradí. Títo ľudia však vedia, že to nie je ich chyba, ale problém dotyčného človeka. Samozrejme aj ich to zamrzí, no neberú to osobne, a takýchto ľudí jednoducho odstrihnú zo svojho života. 

#7 Neúspechy

Vedia totiž, že každá cesta k úspechu je dláždená práve neúspechmi. Nič predsa nepokazí len ten, kto nič nerobí, a to sa ich určite netýka. Neúspechu sa preto ani neboja, ani sa mu nevyhýbajú. Vedia, že je len súčasťou procesu. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov