Foto: Instagram/Paolo Raeli

Ste medzi nimi aj vy?

Niektoré vzťahy sú závideniahodné, iné aspoň dobré, ďalšie zas môžu práve prechádzať skúškou, ktorú už jednoducho neustoja. Spomedzi všetkých astrologických znamení sú tu ale tri, ktoré v oblasti vzťahov čakajú ešte do konca roka naozaj obrovské zmeny. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Nájdete medzi nimi aj to svoje? Portálom Express a Mind Body Green to prezradili špičkoví astrológovia.

Býk

Býci, ak by sme mali nájsť jediné slovo, ktoré by charakterizovalo váš rok 2021, bolo by to slovo: ZMENA. Zmeny ste zažili aj vo svojej pracovnej oblasti, kde ste vďaka svojim nápadom a pracovitosti doslova žiarili, no vaša kariérna cesta sa tu ani zďaleka nekončí a čaká vás niečo oveľa lepšie.

Čo je ale nemenej dôležité je to, že zmena prichádza aj do vášho ľúbostného života, a to veľmi pozitívna. Zrejme ste sa doteraz trápili a nevedeli nájsť trvácny vzťah, hviezdy sú vám ale naklonené, a do konca roka 2021 sa to zmení. Nebudete sa stačiť čudovať, kam vás osud zaveje. 

Autor fotky: Olya Kobruseva na Pexels

Kozorožec

Kozorožci sú všeobecne známi ako najviac pracovití, talentovaní, inteligentní a mimoriadne úspešní ľudia. Ich obrovské úspechy ale často spôsobujú, že pôsobia chladne a zdržanlivo, preto sa ich “nápadníci” často boja osloviť. 

Hviezdy vám preto radia, aby ste začali chodiť na také miesta a začali sa stretávať s takými ľuďmi, ktorým vaša výnimočnosť nebude vadiť, práve naopak, bude ich oslňovať. Ak túto radu počúvnete, na niektorom z týchto miest vás stretne láska vášho života (ak sa tak tento rok ešte náhodou nestalo). 

Vodnár

Vodnári, ak by sme mali vybrať jediné znamenie, ktoré to malo a má v oblasti ľúbostných vzťahov tento rok najhoršie, zrejme by ste to boli práve vy. Prešli ste si alebo si prechádzate veľmi ťažkým obdobím. Váš vzťah je v troskách a všetci si na vás už ukazujú prstom, pretože ste poslednou osobou, ktorá si pred tým zakrýva oči.

Koniec roka 2021 vám ale prinesie tak veľmi potrebné vytriezvenie. Pravda, ktorú sa dozviete, vás zrejme zabolí, ale zároveň vás oslobodí. Hľadajte svoju silu v pracovnej oblasti, ktorá vás privedie na iné myšlienky a pomôže vám nielen preklenúť toto obdobie, ale aj nájsť si novú známosť. 

express, mindbodygreen
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov