Na prvý pohľad nezmyselný obrázok. Avšak i ten dokáže o nás prezradiť viac, než by sme čakali.

Na prvý pohľad sú šialení všetci štyria muži na obrázku. Všetci bláznivo riskujú svoj život. No pri dnešnom teste skúste trošku odsunúť stranou logiku a sústreďte sa len na svoj vnútorný pocit. Ktorý z nich podľa vás najviac riskuje? Váš „favorit“ je kľúčom do vášho vnútra. Prostredníctvom neho sa opäť o sebe dozviete niečo nové. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento obrázkový test je založený na našom podvedomí, ktoré stále ostáva pre vedu veľkou neznámou. No keď ho necháme pracovať, môžeme sa o sebe čo to dozvedieť. A nevyužiť to by bola veľká škoda! Pozrite sa na obrázok a vyberte si jedného muža, ktorému hrozí nehoda. Ktorý z nich to bude?

Tapoos.com

Ak ste si vybrali, môžete si prečítať, čo to o vás vypovedá. Možno budete sami prekvapení z výsledku.

Možnosť A

Tapoos.com

Pre život potrebujete dobrodružstvo. Ak by vás zavreli do sklobetónovej džungle, pravdepodobne by ste to tam neprežili. Sloboda, a to v akejkoľvek forme, je pre vás všetkým. Milujete prírodu, zvieratá a pravdepodobne ste horlivým aktivistom, ktorý bojuje za práva nielen nemých tvárí, ale i celej planéty. Nie je vám ľahostajné, čo sa tu deje. Pozor však na „nevybúrenosť“. Ak cválate na divokom koni, hrozí, že z neho spadnete. Preto sa skúste aspoň sem-tam ukotviť. Určite vám to nebude na škodu.

Možnosť B

Tapoos.com

Ak ste si vybrali možnosť B, drieme vo vás dobrodruh. Milujete svet a svet miluje vás. Raz-dva dokážete ľudí presvedčiť o svojom názore. Nakazíte ich svojím presvedčením i šarmom. Neradi sa viažete na určité miesto, pretože ste pevne presvedčení o tom, že domov máte všade. Milujete ľudí, prírodu a deti. No pre svoj život potrebujete spätnú väzbu od okolia. Samota? To nie je nič pre vášho ducha!

Možnosť C

Tapoos.com

Ak vás oslovil práve tento muž, tak s vysokou pravdepodobnosťou asi nie ste veľmi spoločenský typ. Ak musíte byť stredobodom pozornosti, vyvoláva to vo vás fóbiu a úzkosť. Radšej počúvate, ako hovoríte. Máte svoj svet a len tak ľahko doňho nikoho nepustíte. Ste 101%-ný introvert. A je to úplne v poriadku, pretože je to cesta, ktorá vám najviac vyhovuje.

Možnosť D

Tapoos.com

Ste predstaviteľ „starej školy.“ Ak sa niečoho skutočne obávate, tak to budú pravdepodobne zmeny. Musíte mať presne zaužívané rituály. Akákoľvek odchýlka od dennej rutiny vás vyvedie z vnútornej rovnováhy. Máte radi poriadok a ten sa snažíte predovšetkým udržiavať vo vlastnom živote. Riskovanie? Ďakujem, neprosím. To s radosťou prenecháte niekomu inému!

Ako ste dopadli? Sedia na vás tieto charakteristiky? Podvedomie dokáže byť veľmi silné. A neraz na nás „nabonzuje“ oveľa viac, než sme ochotní prezradiť!

Pozri aj: TEST: Uhádnete, ktorá zo žien je matkou dieťaťa? Ak áno, mali by ste o sebe vedieť toto

tapoos
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov