Zdá sa, že natrafila na toho nesprávneho.

Arogancia niektorých ľudí nás občas dokáže vytočiť do nepríčetnosti. Určite ste už aj vy niekedy zažili situáciu, kedy sa na vás niekto pozeral “zhora”. Takýto prístup mala aj študentka psychológie z tohto vtipu, avšak – všetko sa jej vypomstilo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Istý mladý muž prišiel do knižnice, no nikde v študovni nevedel nájsť voľné miesto. Nakoniec jedno uvidel pri mladom dievčati.

Podišiel preto k nemu a opýtal sa: “Prosím ťa, nevadilo by ti, ak by som si sadol vedľa teba?”

Odpoveď ho však absolútne šokovala. Dievča začalo na plné hrdlo kričať: “ČOŽE? NIE! V ŽIADNOM PRÍPADE S TEBOU NECHCEM STRÁVIŤ NOC!”

Samozrejme, všetci ľudia v knižnici sa začali na muža opovrhujúco pozerať. Akurát sa však uvoľnilo jedno miesto ďalej od dievčaťa, tak si naň sadol a začal čítať.

pexels.com

O niekoľko minút nato k nemu však toto dievča prišlo a vraví: “Prepáč, ale študujem psychológiu a musela som to vyskúšať. Vďaka tomu, čo študujem presne viem, ako sa ľudia cítia a čo si myslia. Cítiš sa zahanbene, však?”

Odpoveď muža ju však naozaj prekvapila. Ten totiž z plného hrdla zakričal: “200 EUR ZA NOC? TAK TO JE NAOZAJ PRIVEĽA!”

Všetci v knižnici sa strhli a dievčaťu venovali pohoršený a opovrhujúci pohľad. Muž sa na ňu pozrel a s úsmevom zašepkal: “Vieš, ja študujem právo. Vďaka tomu, čo študujem presne viem, ako niekoho spraviť vinným.”

Ako vidíte, aj vtipy môžu mať ponaučenie 🙂 A aké plynie z tohto? Správajte sa ku každému slušne. Nikdy totiž neviete, kedy sa môže vaša arogancia obrátiť proti vám.

Pozri aj: Príde vám tento vtip smiešny? Ak áno, mali by ste o sebe vedieť, že ste nadpriemerne inteligentní

scooplify
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov