Photo by Aziz Acharki on Unsplash

Stávate sa osobou, ktorou máte byť.

Zmeny veľakrát vedú k niečomu novému a skvelému, no často sú pre nás veľmi nepohodlné. Majú totiž tendenciu narúšať naše pohodlie a nútia nás vystúpiť z našej komfortnej zóny. Príjemných nie je ani týchto 10 znakov. Sú ale dôkazom toho, že váš život sa mení k lepšiemu, a že ste na tej správnej ceste.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál The Minds Journal. 

#1 Stali ste sa úplne nezávislým človekom. Možno ste prišli o partnera či o svoju prácu a najprv ste v tom videli katastrofu, no každá minca má 2 strany. Skúste v tom uvidieť potenciál začať odznovu. 

#2 Nie vo všetkom si ešte na 100 % dôverujete, ale niekde vo svojom vnútri cítite, že na vás čakajú obrovské veci. Hovorí vám to vaša intuícia, a tá nikdy neklame. 

#3 Odstrihli ste zo svojho života ľudí, ktorí si v ňom už nezaslúžili byť. Na svojej hrudi si už ďalej odmietate pestovať hadov. 

#4 Už viete, že vo svojom živote môžete dôverovať len zopár ľuďom. Okruh vašich najbližších sa vám pretriedil, no viete, že takto je to správne. 

Photo by Afonso Coutinho on Unsplash

#5 Máte pocit, že neviete, kde ste. Cítite, že všetko okolo vás sa mení, no zatiaľ neviete, kam smerujete – a to vás môže znervózňovať. Skúste ale viac dôverovať načasovaniu vášho života. 

#6 Cítite ľútosť a nádej zároveň. Ľutujete, že niektoré etapy vášho života sa skončili, no zároveň očakávate, čo vám prinesú tie nové. 

#7 Bojíte sa budúcnosti. Každý z nás je rád, keď aspoň do istej miery vie, čo ho čaká – vy to ale neviete, a preto sa toho bojíte. 

#8 Môžu vám chýbať ľudia, o ktorých ste prišli. Aj keď vás oklamali, zradili či podviedli – niekedy to boli vaši blízki a chýba vám, čo ste spolu zažili. 

#9 Často premýšľate nad svojou minulosťou. Chýba vám pocit istoty, aký ste mali predtým, ako sa váš život začal obracať naruby. 

#10 Trápi vás úzkosť. Je to ale prirodzené a uvidíte, že pominie hneď, ako uvidíte, že váš život sa vlastne mení k lepšiemu. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov