Photo by Taylor Heery on Unsplash

Bolesť ľudí mení.

Zrejme každá žena už niekedy bola zranená – či už viac alebo menej. Vážne emocionálne traumy v nás ale dokážu zanechať nezmazateľnú stopu, ktorá dokáže v živote ženy ovplyvniť veľké množstvo vecí.

Portál Your Tango popísal 10+ vecí, ktoré by ste mali vedieť o žene, ktorú niekto veľmi zranil.

#1 Svoj čas už venuje len veciam, o ktorých si myslí, že za to stoja. Bojí sa totiž, že niekto by opäť zneužil jej dôveru či zraniteľnosť. 

#2 Jej srdce síce je zo zlata, no aj tak ho chráni brnením. Rozhodla sa, že je lepšie ho viac neotvoriť, ako sa opäť sklamať. 

#3 Nehanbí sa za svoju bolesť ani za svoje jazvy. Vie totiž, že práve jej skúsenosti z nej spravili takú silnú ženu, akou je dnes. 

#4 Nezaujímajú ju slová, zaujímajú ju činy. Život ju naučil, že povedať dokáže ktokoľvek a čokoľvek. Jediné, čo ju preto zaujíma, sú činy, ktoré tieto slová potvrdzujú. 

Photo by Chase Yi on Unsplash

#5 Na to, aby vás pustila do svojho života, potrebuje čas. Nikomu už nezačne dôverovať unáhlene. Na to, aby niekomu dovolila spoznať ju bližšie, potrebuje dostatok času. 

#6 Ak zradíte jej dôveru, zrejme vás úplne odstrihne zo svojho života. Ak tak nespraví, určite minimálne spraví míľový krok vzad a váš vzťah sa tak vráti späť na úplne samý začiatok. 

#7 Je úprimnejšia než ktokoľvek iný. Vie, ako veľmi dokážu bolieť sklamanie a klamstvo, preto sa im zďaleka vyhýba a je vždy maximálne úprimná. 

#9 Je silnejšia než ktokoľvek iný. Môže o sebe povedať, že si prešla skutočným peklom. Dokázala z neho ale vyjsť a dnes je ženou, ktorá o sebe môže povedať, že vstala z popola. 

#10 Dôvera a úprimnosť sú pre ňu prioritou. Dávať ich je pre ňu samozrejmosťou, no rovnako je pre ňu samozrejmosťou aj dostávať ich od druhých. Ak sa tak nestane, so vztýčenou hlavou odchádza. Už totiž vie, aká je jej hodnota, a čo si zaslúži. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov