Foto: pexels.com/brenoanp

Minulosť by mala byť minulosťou.

Pre niektorých ľudí je obrovským problémom zabudnúť na svoju ex polovičku, čo je však ešte horšie je to, že si to odmietajú priznať. Neustále tak žijú v minulosti a lipnú na niekom, s kým už však ďalej nie sú. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je 7 varovných signálov, že ešte stále lipnete na niekom z vašej minulosti. Popísal ich portál Your Tango. 

#1 Stále ho/ju sledujete na sociálnych sieťach. Ak už ďalej s niekým nie ste vo vzťahu, je to úplne zbytočné. Aj keď ste sa rozišli “v dobrom”, je to len zbytočný odstrašujúci signál pre niekoho ďalšieho, kto by o vás mal záujem. 

#2 Nedokážete nájsť nikoho, kto by vás zaujal. Ak sa k tomu aj niekto priblíži, okamžite ho začnete porovnávať s danou osobou, a tento súboj niekto nový nikdy nevyhrá. 

#3 Všetkých mužov/ženy hádžete do jedného vreca. Hovoríte, že všetci sú takí istí, že láska už neexistuje a podobne. Je to ale len preto, že stále žijete v minulosti a ešte sa vám nepodarilo spracovať to, čo sa stalo.

Pexels/Gustavo Almeida

#4 Nechcete sa vzdať svojej slobody. Prezentujete ju ako obrovskú výhodu, v mnohých prípadoch to ale ľudia robia len preto, pretože nedokážu byť vo vzťahu s nikým iným než s danou osobou, a tak to radšej skrývajú za to, že sa zamilovali do single života. 

#5 Iritujú vás všetci muži/ženy. Ktokoľvek vás akýmkoľvek spôsobom osloví, je zlý a považujete to za nepríjemné. Aj toto môže byť znakom toho, že ste sa ešte nedostali z predošlého vzťahu. 

#6 Nikto vás nepriťahuje. Aktuálne nemáte žiaden objekt záujmu a ostatným sa ani nesnažíte zapáčiť — a to aj napriek tomu, že ste single, a mohli by ste si robiť, čo chcete. 

#7 Stále máte v hlave vaše spoločné spomienky, akoby sa udiali včera. Každá spomienka časom vybledne, ostávajú iba tie s ľuďmi, ktorí pre nás stále znamenajú veľa. Aj toto je preto jeden z hlavných indikátorov toho, že na niekom vám ešte záleží. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov