Nároky niektorých žien sú žiaľ až neprimerane vysoké.

Niektoré ženy s obľubou sledujú všetky tie romantické filmy a seriály a očakávajú, že muži sa s k nim budú správať presne rovnakým spôsobom. Náš život však nie je filmom, ale (niekedy poriadne tvrdou) realitou. To si však niektoré ženy neuvedomujú a preto od každého muža automaticky očakávajú týchto 8 nerealistických vecí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Požiadanie o ruku na počkanie

Požiadanie o ruku po 3 mesiacoch odo dňa, kedy ste sa spoznali? Tak takto to naozaj nefunguje (samozrejme, s výnimkou neplánovaného tehotenstva). Muži berú záväzok, akým je sobáš veľakrát oveľa vážnejšie a zodpovednejšie, než niektoré ženy. Ak sa totiž už raz pre sobáš rozhodnú, chcú, aby to bolo na celý život a s niekým, koho poznajú naozaj dokonale (čo je niekedy nemožné aj po rokoch, nieto ešte po pár mesiacoch).

#2 Schopnosť čítania myšlienok

Na svete snáď niet ženy, ktorá by niekedy od svojho partnera neočakávala, že sa mu podarí prečítať jej myšlienky. Nie, toto od svojho partnera naozaj neočakávajte. Ušetríte si čas, hromadu energie a predovšetkým predídete nezmyselným hádkam.

pexels.com

#3 V každej situácii bude vedieť, čo povedať

Každý z nás sa veľakrát dostane do situácie, pri ktorej naozaj nebude vedieť, čo povedať. Niekedy nás jednoducho okolnosti a udalosti (ne)všedných dní vedia poriadne zaskočiť. A váš partner nie je výnimkou. To, že je muž neznamená, že disponuje touto “superschopnosťou”.

#4 Nebude sa pozerať na iné ženy

Samozrejme, ak to robí príliš okato a ešte k tomu pri vás, o niečom to svedčí. No od žiadneho muža nemôžete chcieť, aby “oslepol”. Konieckoncov, vy si odopierate pohľady na príťažlivých mužov? No tak vidíte. Je dokonca dokázané, že ženy sa pozerajú na iných mužov ešte častejšie, akurát s tým rozdielom, že to robia oveľa nenápadnejšie. Preto sa o tom toľko nehovorí.

pexels.com

#5 Bude ambiciózny a pozorný súčasne

Typický obraz “dokonalého” muža z romantického filmu? Je úspešný a bohatý, no v práci netrávi priveľa času, tak sa môže celé dni venovať svojej rodine. No, ono je to v skutočnosti tak trocha inak. Krutá realita je taká, že ak si chce niekto naozaj pekne zarobiť (väčšinou) musí svojej práci venovať aj všetok svoj voľný čas. Najlepšie preto urobíte, ak si tieto veci vyjasníte vopred.

#6 Bude večným romantikom

Áno, to, že vám v prvých týždňoch prinesie na každé rande ružu a pozerá s vami romantické filmy je milé. Ak však očakávate, že to tak zostane navždy, to už nie je milé, ale naivné. Ak má vzťah fungovať, istá miera romantiky v ňom byť samozrejme musí, no rátajte s tým, že po prvých mesiacoch vzťahu poklesne naozaj razantne. Buďte však v kľude, v každom vzťahu je to rovnaké a je to úplne normálne. Nie je dôvod pretvarovať sa a tvrdiť opak.

pexels.com

#7 Zarobí viac ako jeho partnerka

Úprimne – je rok 2017. To, že muž zarobí viac ako žena je v nás ešte z minulých desaťročí a storočí zakorenené poriadne hlboko, no pravdou je, že čoraz viac párov je dôkazom toho, že to už môže byť aj naopak. Netreba v tom vidieť žiadnu tragédiu, je to jednoducho prirodzený vývoj spoločnosti. Ak má niekto z dvojice problém túto skutočnosť prijať, pravdepodobne mu záleží viac na svojom egu, než na svojom partnerovi.

#8 Bude vaším sponzorom

Je mnoho žien, ktorým sa to nepočúva príjemne, no muž by mal byt vaším životným partnerom a nie vaším sponzorom. A áno, naozaj v tom je rozdiel. Ak bývate zadarmo, jete zadarmo a ako bonus od neho dostávate dary, v systéme vašej samostatnosti niekde nastala závažná chyba. Dnes už vôbec nie je pravidlom ani to, že muž by mal platiť na každom rande. Prečo by rovnocennosť nemala fungovať aj tu?

Pozri aj: 4 najväčšie potreby mužov vs. 4 najväčšie potreby žien. Ako sa vo vzťahu líšia?

thetalko
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov