Foto: Photo by Jackson David from Pexels

Ste vo svojom živote pripravení spraviť malé zmeny?

Ak áno, už o niekoľko dní vo svojom živote spozorujete zmeny, ktoré budú naozaj obrovské. Ak dáte šancu týmto 8 drobnostiam, každý váš deň sa premení na zázrak, pre ktorý sa naozaj oplatí žiť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zoznam 8 drobností, ktoré vám život zmenia od základov, priniesol portál Thought Catalog.

#1 Vstaňte aspoň raz za týždeň naozaj skoro a užite si východ slnka. Ten pocit meniacich sa farieb a prebúdzajúceho sveta je na nezaplatenie. 

#2 Každé ráno si v pokoji doprajete šálku kávy alebo čaju. Aj ak by ste kvôli tomu museli vstať o 10 minút skôr – stojí to za ten pocit, keď si môžete v tichosti posedieť len so svojimi vlastnými myšlienkami. 

#3 Každý deň si doprajte aspoň 10-minútovú prechádzku na čerstvom vzduchu. Pokojne to spojte napríklad s vyššie spomínaným východom slnka. 

Photo by Min An from Pexels

#4 Sprcha je jedným z mála miest, kam dnes ideme bez svojho smartfónu. Užite si preto pocit prúdiacej vody a zopár minút, kedy vás nerušia žiadne upozornenia. 

#5 Keď sa niekto usmeje, sústreďte sa na to, ako sa smejú aj jeho oči. V každom takomto okamihu je kúsok mágie. 

#6 Keď vám niekto chýba, nenechávajte to tak. Napíšte mu, alebo mu zavolajte. Spojiť sa s niekým takýmto je na nezaplatenie. 

#7 Každý deň si nájdite čas na to, aby ste si prečítali aspoň zopár strán nejakej knihy, ktorá vás zaujala. 

#8 Keď sa vám zdá, že celý svet je jeden veľký chaos, pustite si svoju obľúbenú hudbu a vychutnajte si aj jej text. Veľakrát je to ten najlepší liek. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov