Autor fotky: Drew Rae na Pexels

Dnes o 13:05 sa začal nov Mesiaca.

Astrológovia o ňom hovoria ako o mimoriadne silnom a upozorňujú na to, že na niektoré astrologické znamenia bude mať veľmi silný vplyv. Tento nov je v znamení Váh, čo môžu veľmi pozitívne vnímať všetci ľudia, ktorí sú zamilovaní, ktorí hľadajú lásku alebo ktorí pracujú v kreatívnych odvetviach. Naopak, niektorým ale môže poriadne “zavariť”.

Článok pokračuje pod videom ↓

O tom, ktoré znamenia ovplyvní najviac, napísal portál Bustle. 

Býk

Tento nov odkazuje všetkým ľuďom narodeným v znamení Býka, že je čas prehodnotiť svoju kariéru. Sami totiž vidíte, že pri niektorých pracovných činnostiach ste uviazli v rutine. Ak sa tomu nepostavíte čelom, čoskoro vyhoríte. Začnite sa preto viac venovať starostlivosti o seba a hľadaniu si nových pracovných príležitostí. Šťastie vám je naklonené, stačí sa len chopiť príležitosti. 

Rak

Raci, u vás tento nov spôsobí, že sa budete cítiť ešte oveľa viac sentimentálne, ako kedykoľvek predtým. Budete veľa myslieť na rodinu a pochytí vás poriadna nostalgia za “starými dobrými časmi”. Popremýšľajte preto nad tým, prečo sa to deje – zrejme so svojím aktuálnym životom nie ste spokojní. Pýtajte sa samých seba prečo a hľadajte nielen odpovede, ale aj riešenia. Ak sa vám to podarí, zmeníte tým celé smerovanie svojho života. 

Autor fotky: brenoanp na Pexels

Škorpión

Ak ste sa narodili práve v tomto znamení, viete, že v poslednom období doslova balansujete na hrane vyhorenia. Tento nov vás preto vyzýva k tomu, aby ste konali a nestrácali už ani jedinú sekundu, kým nie je neskoro. Dobite svoje vnútorné batérie a doprajte si ideálne niekoľkodňovú dovolenku – ak to nejde, tak aspoň jeden deň len pre seba. Stlačte tlačítko reset a sledujte, ako sa váš život začne meniť. 

Ryby

Ryby, tento nov vám prinesie hneď niekoľko intenzívnych posunov. Transformáciu uvidíte predovšetkým v oblastiach, ktoré ovplyvňujú vaše vzťahy. Veľmi dobre totiž viete, že v poslednom období nie sú práve ideálne. Zamerajte sa preto na to, či existuje rovnováha medzitým, čo dávate a dostávate. Ak sa tomu postavíte čelom, zrejme to vo vašich vzťahoch začne vrieť, no práve teraz je ten čas, kedy to jednoducho musíte vyriešiť. Možno tiež budete čeliť odkrytiu nejakých tajomstiev. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov