Foto: Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Téma, ktorá ľudí rozdeľuje na 2 skupiny. Jedných poburuje, druhých láka.

Aký máte názor na sex v trojici? Ak patríte do skupiny ľudí, ktorých láka, alebo nad ním už niekedy premýšľali (aj keď by sa k tomu možno verejne nikdy nepriznali), výpovede týchto 3 žien vás určite zaujmú. Vyspovedal ich totiž portál Cosmopolitan, a pýtal sa ich na skúsenosti so sexom v trojici, ktorý všetky 3 zažili na vlastnej koži. 

Tu sú niektoré z ich najzaujímavejších odpovedí. 

Koľko máte rokov?

A: 24.

B: 28.

C: 26.

Ako sa to začalo? 

A: S tým mužom som v ten istý týždeň prišla o panenstvo. Potom sme išli von s jednou mojou priateľkou, slovo dalo slovo, a zistili sme, že každý z nás troch to chce vyskúšať.

B: Túto “známosť” som si našla na Tindri. Najprv som to odmietala, ale nakoniec ma tá predstava zlákala. Išlo o pár, ktorý hľadal niekoho doslova na tento účel. 

C: Bola to oslava nového roka. Po party som k sebe pozvala 2 mužov z baru. Pili sme ďalej aj u mňa, potom som sa odišla “osviežiť” na toaletu. Keď som sa vrátila, obaja ležali v boxerkách na mojej posteli. 

Ako to prebiehalo?

A: Úprimne, aby som to zvládla, musela som sa dosť opiť. Najprv som začala ja s ňou, môj partner sa potom pridal. Prestriedali sme sa ale “každý s každým”.

B: Keď som došla do ich bytu, ona mi otvorila v sieťovanom oblečení, čo ma, samozrejme, vzrušilo. Ich byt bol však nasvietený celý na červeno, čo vo mne vzbudilo obavu, či ma nechcú zabiť, haha. Najprv sa obaja vystriedali na mne, potom sme sa vystriedali na nej…

C: Samozrejme sa na mne vystriedali obaja, a s obomi sme skúsili všetko. Úplne všetko…

Photo by cottonbro from Pexels

Prebehlo to podľa vašich predstáv? 

A: Nie tak celkom. Myslím si, že by to malo byť “vyrovnané”, ale u nás to tak nebolo. Keďže išlo o môjho priateľa, mne venoval oveľa viac času, čo sa mne nepáčilo, bolo to veľmi nevyvážené. 

B: Bolo to vyrovnané a bola to zábava. Oveľa väčšia, než som predpokladala. Veľmi rýchlo sme sa zosúladili, a bolo to veľmi intenzívne. Prišlo nám to také prirodzené, že sme potom dokonca všetci traja vedľa seba zaspali. 

C: Bolo to oveľa menej sexy, než som si predstavovala. Dvaja chlapi, jedna žena – to by mal predsa byť sen každej ženy, nie? Ale úprimne, pre mňa to bolo len priveľa pohlavných orgánov naraz. Naozaj priveľa. 

Čo bolo najnepríjemnejšie?

A: Asi neustále premýšľať nad tým, či sa každému dostáva dosť pozornosti. 

B: Počas toho nebolo nič nepríjemné, pre mňa bolo nepríjemné a trápne to plánovanie cez správy. 

C: Bolo viac nepríjemností… Tak napríklad, ani som sa neuspokojila. Okrem toho to asi bolo príliš, nakoľko keď sme potom rozsvietili, všimla som si, že na plachte je krv. S mojou opitou hlavou som sa nezmohla na nič iné, ako na: “Ktorý z vás dvoch krvácal?”. Akoby som to nebola ja – zničená dvomi… No, veď viete. 

Photo by cottonbro from Pexels

Je nejaká rada, ktorú by ste chceli odkázať ľuďom, ktorí nad trojkou premýšľajú?

A: Hlavne nad tým príliš nepremýšľajte, a neberte ako tragédiu, keď vám to bude trochu trápne. Patrí to k tomu. Zabavte sa a užite si to. 

B: Keď to skúšate po prvýkrát, možno vám bude nepríjemné, že neviete, čo máte robiť. Základom je však komunikácia. Len tým ľuďom povedzte, čo sa vám páči. Jediný rozdiel je v tom, že to nebudete hovoriť jednému, ale dvom. 

C: Hlavne sa pritom zabávajte! Určite od toho nečakajte najlepší sex svojho života, no zážitok na celý život to určite bude. 

cosmopolitan
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov