Foto: Image by S B from Pixabay

Každého vzrušuje niečo iné…

Chúťky niektorých ľudí sú však naozaj zvláštne. Je asi normálne, že svojho súčasného partnera by ste niečím takýmto nikdy nezosmiešnili, avšak pokiaľ ide o ex, väčšina ľudí si na takýchto tajomstvách rada “zgustne”.

Článok pokračuje pod videom ↓

Inak tomu nebolo ani v týchto prípadoch. Portál Thought Catalog totiž v diskusii na Reddit-e vybral 10 najvtipnejších odpovedí ľudí na otázku, či mal ich ex nejaký bizarný fetiš. 

#1 “Najviac ju vzrušovalo, keď som jej oblizoval oči…“

#2 “Môj ex odo mňa chcel, aby mi mohol svoj palec na nohe strčiť… Viete kam. Odmietla som a už som ho nikdy nevidela.”

#3 “Je to zvláštne, ale najviac ju vzrušovalo, keď som mal pred ňou sex s inými ženami.”

#4 “Môjho ex vzrušovalo, keď ma pri tom volal “mamina”. Paradoxne, pre mňa to bola vec, kvôli ktorej som sa s ním rozišla.”

#5 “Raz som chodila s mužom, ktorý odo mňa chcel, aby som pri tom nevydala ani jediný zvuk. Vzrušovalo ho absolútne ticho.”

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

#6 “Vzrušovalo ho hryzenie. Pokiaľ by to bolo jemné, páčilo by sa mi to, no jeho uhryznutia boli príliš silné a ostávali mi po nich modriny, niekedy mi dokonca aj rozhrýzol kožu. Navyše pritom triasol hlavou zľava doprava ako šialenec.”

#7 “Rád sa prezliekal – nie však za iných ľudí, ako napr. na nejaké povolania a podobne, ale za úplne šialené veci, ako napríklad auto, kusy nábytku a podobne…”

#8 “Vzrušovala ju moja krv. Nič horšie som ešte asi nezažil.“

#9 “Pri sexe som musela predstierať, že som jeho mladšia sestra…”

#10 “Môj ex chcel, aby som si pri sexe obliekala moju pracovnú uniformu. Sčasti by som to pochopila, keby som bola napríklad policajtka či sestrička… No pracovala som v McDonalde.”

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov