Nevieš vysvetliť ako a prečo, len jednoducho vieš, niekde v kútiku svojej duše, že si tu aby si robil veľké veci. Nie, vôbec to neznie šialene, ba naopak, je úplne normálne a týchto 8 znakov ťa o tom presvedčí.

Myslím, že každý z nás sa aspoň raz cítil, že je jednoducho predurčený naozaj k veľkým veciam. Možno ste si mysleli, že pravidlá nie sú a môžete si robiť to, čo chcete. Potom však zistíte, že sú tu určité zátarasy. Vždy ste chceli viac, no narazili ste na strach, pochybnosti v ťažkých situáciach a určite, natrafili ste aj na odporcov. Svet sa priam hemží ľuďmi, ktorí chcú byť odlišní, ktorí vedia, že sú schopní čohokoľvek a týchto 8 znakov ti prezradí, že aj ty si jeden z nich.

Článok pokračuje pod videom ↓

Niektorí z nás sú tu, a žijú svoj život skutočne naplno. Iní zas akoby boli zaseknutí uprostred tanca. Keď už to vyzerá, že niekoľko krokov sme sa pohli vpred, vždy sú tu dva kroky, ktoré urobíme smerom späť, čiže sabotujeme samého seba. No a niektorí sa zas ešte len začínajú teraz prebúdzať k tomu, že to poznanie, že môžu byť niečím viac, bolo v ich vnútri po celú tu dobu, a teraz je ten čas, niečo s tým urobiť. Bez ohľadu na to, v ktorej fáze ste vy, nebojte sa. Častokrát ani nevieme, že veci, o ktorých si myslíme, že nám stoja v ceste, nám v skutočnosti pomáhajú ňou prejsť. Týchto 8 znakov ti teda pomôže poukázať na pravdepodobnosť, že si o niečo väčší, než si si myslel/a, a že si predurčený/á sa dostať tam, kam chceš.

pexels.com
pexels.com

Nedarí sa ti pracovať pre iných

Narodil si sa ako prirodzený líder a kdesi vo vnútri to vieš. Alebo možno nevieš. Tak či onak, nedokážeš robiť niečo, čo nepotrebuje zmenu. Chceš slobodu, flexibilitu a kreativitu a vieš, že toto nemôžeš naplno dosiahnuť, kým budeš robiť podľa ostatných. Jednoducho vieš, že tvoja vízia za niečo stojí.

Máš tendenciu veci odkladať, až kým nie si naozaj inšpirovaný

Nemusí hneď ísť o prokrastináciu. Ak si bol stvorený pre niečo väčšie (a kedže čítaš tieto riadky, tak zrejme si bol), tak máš isté obdobia, kedy jednoducho máš pocit, že musíš určitú vec urobiť, lebo iba to ťa dokáže dostať z bodu A do bodu B. Ver svojej intuícii a ver tomu, že tá inšpirácia, ktorá v tebe drieme ťa zavedie presne tam, kde máš byť.

pexels.com
pexels.com

Ako dieťa si si myslel, že dospeláci, ktorí si obliekli obleky a odišli do práce, sú šialení

Vždy si vedel, že niekde hlboko v tebe je niečo, čo nechce len taký ten bezpečný pragmatický životný štýl. Vedel si, že by si niečo mohol urobiť lepšie, ak by si to urobil po svojom a to zahŕňalo väčšiu slobodu a kreativitu, ako mali dospeláci. A teraz vieš, že ten pocit, ktorý si mal ako malé dieťa, bol pravdivý. Proste si vedel, že žiť v obyčajných žabkách bude úplne rovnaké, ako žiť v obleku.

Miluješ to, čo robíš natoľko, že by si to robil aj zadarmo

To je tá irónia. Mal by si poznať svoje hodnoty, no keď je na tomto svete niečo, čo naozaj zbožňuješ, niečo, pre čo si naozaj zapálený, dokážeš to robiť naozaj aj zadarmo a peniaze sú to posledné, čo ti príde na myseľ.

pexels.com
pexels.com

Si idealista. Vidíš svet len v tom najlepšom svetle a pred ničím sa nezastavíš, aby si dosiahol čo chceš

Aj keď ťa veľa ľudí odhovára a vraví ti, že svet by nemal byť to úžasné miesto, ty si stále presvedčený, že mal. Si idealista. Žiješ vo svojom malom svete plnom svojich vízii a kreácii a tento svet ti pripadá naozaj ideálny, presne tak, ako chceš, aby aj ten naozajstný svet raz bol. Ale byť idealistom neznamená, že si šialený, znamená to len, že si tvorca.

Nie vždy vieš povedať, odkiaľ poznáš veci, niekedy to proste “poznáš”

Vizionári nedostávajú svoje vízie z toho, čo je mimo nich, alebo z toho, čo im svet hovorí, že by mali vytvoriť. Vízie dostávajú na základe toho, čo považujú za správne pre nich. To vedomie o veciach, ktoré potrebujú vytvoriť, ide ruka v ruke s vedomím o všetkom možnom. Nazvime to napríklad intuícia. Ak si bol stvorený pre niečo väčšie, tak práve toto vedomie ti nebude dávať spávať a bude sa stále pýtať von. No a potom, ak je raz tvorenie veľkých vecí tvojím osudom, jednoducho to tak musí byť.

pexels.com
pexels.com

Veci vieš veľmi precítiť

Aj tí, ktorí boli stvorení pre niečo väčšie, zvyknú veci precítiť a to naozaj veľmi hlboko. Možno ste nevedeli, ale je to v poriadku cítiť. Aby sme to trošku preformulovali, niekedy sú naše pocity naša „pravda“. Vaša schopnosť byť veľkým a prispieť tomuto svetu v niečom obrovskom závisí na vašej „pravde“. Tak nechajte vaše pocity, vaše skutočné emócie vyplávať na povrch a nechať ich, nech vám ukážu cestu presne tam, kde máte byť.

Viac sa bojíš, že budeš mať veľmi veľa nápadov než, že nebudeš mať žiadne

Máš tendenciu inšpirovať sa veľmi rýchlo. V podstate čím je tvoj život viac úžasnejší, tým viac inšpirovaný si aj ty. Ale niekedy to môže byť aj pekný hlavolam. Vieš, že si bol stvorený na vytváranie veľkých vecí, ale ak si nedáš pozor, môže sa stať, že sa zastavíš pri veciach, ktoré si chcel urobiť bez toho, aby si ich urobil aj v skutočnosti. Buď rád, že máš veľa nápadov. Ak si nie si istý kde začať, niekedy je dobré sa obrátiť na nejakú oporu, ale nenechaj nech sa tie zlé predstavy postaviť do cesty tvojej veľkej vízii.

psych.sk (Alexandra Geletová), purposefairy.com
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov