Keď sa na internete objavila informácia, že 95% ľudí z tých, ktorí použili stránku ktorá slúži na podvádzanie boli muži, nikto nebol až taký prekvapený. Veď to je celkom známa múdrosť, že práve muži sú tí tí, čo neudržia hormóny na uzde.

Výskum z univerzity v Indiane ukázal, že ženy podvádzajú skoro rovnako často ako muži. 19% žien a 23% mužov potvrdili, že svojho partnera podvádzajú. Výskum taktiež dokázal, že ľudia, ktorí  vo vzťahoch svojich partnerov podvádzajú, majú tendenciu byť nedôveryhodnými aj v iných oblastiach života.  Bojíš sa toho, že aj tvoj partner patrí do tejto štatistiky? Pokiaľ v ňom spoznáš nasledujúcich 5 znakov, nemáš sa čoho báť.

Článok pokračuje pod videom ↓
pexels.com

Je zaneprázdnený

Pokiaľ má muž stále čo robiť, pretože má rodinu, prácu a iné veci, podvádzanie je naozaj to posledné, na čo by mal čas. Pokiaľ väčšinu času trávi v pohybe a snaží sa čo najlepšie zabezpečiť rodinu, pravdepodobne nebude mať čas na to, aby myslel na iné ženy.

Je k tebe úprimný

Ak chlap dodrží svoje slovo vo všetkom, čo sa týka vášho vzťahu, potom je veľmi pravdepodobné, že je dôveryhodným partnerom. To platí aj v prípade, keď ochotne čelí následkom za svoje chyby a nebojí sa tieto chyby priznať. Je menej pravdepodobné, že ťa muž s takýmto hlbokým zmyslom pre poctivosť podvedie s inou ženou.

pexels.com

Rád ťa drží v dianí

Ak ťa tvoj partner s radosťou informuje o všetkom, čo sa v jeho živote deje, nemá dôvod ísť za inou. Pokiaľ patrí k tým chlapom, ktorí sú hrdí na to, že vieš všetko o jeho minulosti, prítomnosti a takisto plánoch do budúcnosti, tak chce s tebou vo vzťahu bez podvádzania zotrvať.

Je nezištný

Úprimný a pravý muž sa zvyčajne stará viac o ľudí, ktorých miluje, než o seba. Je štedrý so všetkým čo má, aj keď je to málo, a pravdepodobne by nemal srdce na to, aby ti ublížil tým, že by ťa podviedol. Jeho povaha by mu to proste nedovolila.

pexels.com

Nie je v kontakte so svojimi bývalými priateľkami

Muži, ktorí podvádzajú, nie sú tak úplne vyrovnaní so svojou minulosťou a stále cítia sexuálnu príťažlivosť k svojim bývalým partnerkám. Vinu za to nesie aj dnešná doba, v ktorej majú vďaka sociálnym sieťam svoje bývalé partnerky stále na očiach. Ale pokiaľ tvoj partner smeruje všetok svoj záujem len tebe, nebude hazardovať s iným pokušením.

Aj keď možno nikto nepozná tvojho partnera lepšie než ty sama, ak má týchto 5 znakov, nemusíš sa báť toho, že by hľadal u inej to, čo má dávno u teba. Ak máš o ňom nejaké pochybnosti, pravdepodobne sú nesprávne a sú založené na zlých skúsenostiach alebo predsudkoch. Neboj sa byť k nemu otvorená a zdôver sa mu so svojimi obavami, veď základom vzťahu je komunikácia.

Pozri aj: 4 VECI O VZŤAHU, KTORÉ BY MALI ZOSTAŤ LEN MEDZI TEBOU A TVOJIM PARTNEROM

interez.sk (Ivana G.), earthables.com
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov