Určite ste videli na Facebooku tie statusy. Statusy, ktoré prezrádzali až príliš veľa informácií o niekoho vzťahu, niektoré dokonca rozoberali na takomto verejnom mieste ako je sociálna sieť hádky alebo sex. Nezašli už priďaleko?

Napriek tomu, že ty si to možno nikdy nespravila, alebo možno dokonca nepoznáš ani nikoho, kto áno, tak si určite zažila situáciu, keď sa ti niekto zdôveril s informáciou o svojom vzťahu, ktorú si počuť nemala. Pokiaľ túžiš po dlhotrvajúcom a fungujúcom vzťahu, nasledujúce témy sú absolútne nevhodné na diskusiu s tvojimi kamarátmi, napriek tomu, že im veríš.

Článok pokračuje pod videom ↓
Pexels

Veľké hádky

Pokiaľ nie si obeť fyzického alebo emocionálneho týrania, nepreberaj hádky so svojim partnerom s niekým iným. Dostávaš tým svojich kamarátov do trápnej situácie, hlavne ak vieš, že sa kamarát, ktorému sa zdôveruješ, s tvojím partnerom v budúcnosti stretne. Takisto ti to nepomôže vyriešiť problém, pretože do jeho riešenia treba zahrnúť len jedinú osobu – svojho partnera.

Sexuálny život

Tým, že sa budeš rozprávať o svojich sexuálnych skúsenostiach s treťou osobou, okrádaš svoj vzťah o intimitu. Hovorenie o tom, ako často máš alebo nemáš sex, o vašich problémoch v posteli, ktoré by však mali zostať za dverami spálne, či o sexuálnej fantázii  je proste jedno obrovské „nie“.

pexels.com

Nedokonalosti toho druhého

Nikto nie je dokonalý a pokiaľ si vo vzťahu, poznáš toho druhého až do toho najmenšieho detailu, čo znamená, že aj s jeho nedokonalosťami. Tým, že ich odhalíš niekomu inému, si môžeš spôsobiť nejeden problém vo vzťahu. Nikto predsa nechce, aby boli jeho nedokonalosti odhalené pred niekým cudzím.

Všetko, s čím sa ti tvoj partner zdôverí

Bez dôvery vzťah existovať nemôže. Ak ti partner povie niečo dôverné a ty to povieš najlepšiemu kamarátovi/ najlepšej kamarátke, je to tou najhoršou urážkou vášho vzťahu, pretože je to stratenie dôvery medzi vami dvoma. Keď raz dôveru prerušíš, je veľmi ťažké získať ju späť.

pexels.com

Žiaden vzťah nie je dokonalý a často máme potrebu zveriť sa s problémami, ktoré sa ho týkajú, našim známym.  Mysli však na to, že niektoré veci by si si naozaj mala nechať len pre seba. Pokiaľ nebudeš nabudúce vedieť, či sa s nejakou záležitosťou môžeš zveriť tretej osobe, spýtaj sa sama seba, či ti nevadilo, keby to chcel niekomu povedať tvoj partner o tebe.

Pozri aj: CHODÍTE S NARCISOM? TÝCHTO 7 PSYCHOLOGICKÝCH ZNAKOV VÁM TO PREZRADÍ

interez.sk (Ivana G.), earthables.com
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov