Foto: Photo by Kinga Cichewicz on Unsplash

Ak vás už nemiluje, zistíte to veľmi rýchlo.

Dynamika každého jedného vzťahu je úplne nepredvídateľná. Do každého partnerského zväzku je nevyhnutné investovať svoj čas, snahu, energiu a v prvom rade množstvo lásky, kompromisov a pochopenia. Napriek tomu sa však niekedy môže stať, že aj keď tak spravíte, láska jednoducho časom vymizne. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak sa to stane u ženy, spoznáte to veľmi rýchle. Spozorujete u nej totiž týchto 10 znakov.

#1 Prestane sa o vás zaujímať

Kým žena miluje, úprimne ju zaujíma, čo sa deje v živote jej partnera. Keď však milovať prestane, začne jej to byť úplne ukradnuté.

#2 Už ju viac nebudete priťahovať

Či už je to tým, že ste sa o seba prestali starať alebo tým, že chémia jednoducho vyprchala – prestanete ju priťahovať a bude sa vyhýbať akémukoľvek fyzickému kontaktu s vami.

#3 Prestane vám dávať komplimenty

Komplimenty padnú z času na čas dobre každému, rovnako tak aj mužom a ženy to veľmi dobre vedia. Ak vás však už nemiluje, žiadneho lichotenia sa od nej viac nedočkáte.

Photo by Jack Antal on Unsplash

#4 Prestane s vami komunikovať

Vaša komunikácia sa zúži na témy o počasí či na strohú konverzáciu o tom, aký ste dnes mali deň. Ak ste sa spolu niekedy dokázali rozprávať dlho do noci, no teraz neviete nájsť spoločnú reč, je to jasný signál toho, že niečo sa deje.

#5 Prestala sa snažiť

Možno to skúšala, no keď zistila, že to jednoducho nemá cenu, prestala sa o záchranu vášho vzťahu snažiť.

#6 Nezaujímajú ju vaše pocity

Možno sa doteraz úspešne pretvarovala, aby neranila vaše pocity, no ďalej to už nedokáže. Je rozhodnutá odísť, a to aj napriek tomu, že vie, že vás tým možno hlboko raní.

#7 Neváži si vaše milé gestá

Viete, že s vaším vzťahom sa niečo deje, preto sa ho snažíte z posledných síl zachrániť. Ak však vidíte, že akékoľvek vaše láskavé gesto viac-menej ignoruje, nie je to dobrým znamením.

Photo by Jasmine Wallace Carter from Pexels

#8 Rozhovor nikdy nezačne ako prvá

Ak už sa aj o niečom porozprávate, v drvivej väčšine prípadov je to na základe vašej iniciatívy. Ona sa už ako prvá do žiadnej konverzácie s vami nepúšťa.

#9 Vaše komplimenty sú jej nepríjemné

Ona vám už síce žiadne komplimenty nedáva, no vy sa o to možno stále snažíte. Vidíte však, že akákoľvek snaha o to, aby ste jej zalichotili, ju skôr rozladí.

#10 Intimita medzi vami je mŕtva

Nielenže úplne zomrel váš sexuálny život, vy už ani nie ste schopní pobozkať či objať sa. Vidíte, že vaše dotyky sú jej nepríjemné, preto sa o ne radšej už ani nesnažíte.

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov