Foto: pixabay.com

V online diskusiách sa dá niekedy natrafiť aj na niečo prospešné.

Niekedy môžeme tú najlepšiu radu dostať aj od niekoho, koho osobne vôbec nepoznáme. Ak sa niekedy zvyknete začítať do rôznych online diskusií, viete, že sa tam dá nielen pobaviť, ale z času na čas natrafiť aj na niečo naozaj rozumné. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Týmto ľuďom sa to podarilo a na stránke Reddit sa podelili o tie najlepšie rady, ktoré našli práve v online diskusiách. Tie najlepšie odpovede zverejnil portál Brightside

#1 Ak sa vás niekto opýta na niečo, na čo nedokážete alebo nechcete odpovedať, zívnite si. Väčšina ľudí potom zabudne, že vlastne čakajú na nejakú odpoveď. 

#2 Nikto to nedokáže racionálne vysvetliť, no jedným trikom dokážete zastaviť štikútku niekoho iného. Stačí, Ak ho začnete presviedčať, aby si zívol “na povel”, práve teraz. Táto mierna “šikana” vo väčšine prípadov naozaj spôsobí, že človeku sa štikútať prestane. 

#3 Upratovanie si nenechávajte na víkend, upracte si vždy vo štvrtok večer. Uvidíte, že víkend si potom užijete oveľa viac.

pexels.com

#4 Keď sa postavíte prirýchlo a zahmlí sa vám pred očami, všetky svoje svaly napnite tak pevno, ako len dokážete. Nepríjemný pocit vtedy okamžite zmizne. 

#5 Keď vám niekto na vašu otázku odpovie príliš stručne, zostaňte ticho a naďalej udržiavajte očný kontakt. V 99 % prípadov bude pokračovať. 

#6 Určite vyskúšajte 5-sekundové pravidlo. Ak sa vám do niečoho nechce, pomaly si v mysli odrátajte od 5 do 0 a jednoducho sa do toho pustite. 

#7 Keď cítite, že o chvíľu sa rozplačete, no napríklad niekde ste a práve si to nemôžete dovoliť, začnite sa čo najintenzívnejšie sústrediť na nejaký predmet, a v mysli ho začnite popisovať do najmenších detailov. Vášmu mozgu to pomôže zamerať sa na niečo iné. 

#8 Ak potrebujete potlačiť dávivý reflex, zovrite ruky do pästí. 

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov