Foto: Photo by Lucas Sankey on Unsplash

Niet pochýb o tom, že karma existuje.

O tom, že karma skutočne existuje a má adresu na každého, ste sa už určite veľakrát presvedčili. Väčšinou sa však hovorí o tom, že karma súvisí len s následkami za činy vykonané v súčasnosti – to však nie je pravda. Karma sa venuje aj minulosti, a ak veríte v minulé životy, možno ste už počuli o “karmickom dlhu”. Ak máte pocit, že v poslednom období sa vám nedarí, alebo že vo vašom živote sa dookola opakujú nejaké lekcie, možno sa týka aj vás. 

Portál Your Tango popísal 5 znamení, ako zistíte, že aj vy žijete na karmický dlh. 

#1 Vypočítajte si to

Počuli ste už o čísle životnej cesty? Súvisí s numerológiou a s dátum vášho narodenia. Vypočítať si ho môžete napríklad tu. Ak vám vyjde číslo 13, 14, 16 alebo 19, znamená to, že pravdepodobne ste prišli na svet s nejakým karmickým dlhom, ktorý musíte splatiť. 

#2 Vo vašom živote sa opakujú isté vzorce

Stretávate sa dookola s podobnými problémami, akými sú opakujúce sa vzťahové vzorce, problémy s peniazmi či falošní priatelia? Zrejme ide takisto o karmický dlh, a tieto veci sa vám budú diať dookola, kým nezistíte, akú lekciu vám majú dať. 

Photo by Olena Sergienko on Unsplash

#3 K niektorým ľuďom vás to doslova “ťahá”

Ak cítite, že k niektorým ľuďom vás ťahá niečo, čo racionálne nedokážete vysvetliť, spravili by ste pre nich všetko, a následne vás sklamú – aj toto môže byť dôkazom toho, že išlo len o spôsob, akým ste si mali splatiť svoj karmický dlh. 

#4 Zažili ste karmický vzťah

Karmické vzťahy bývajú veľmi intenzívne a krásne, avšak len na začiatku. Radosť a šťastie vystrieda onedlho množstvo trápenia. Ide taktiež o veľmi krutý spôsob, akým sa karma postará o to, aby ste si splatili svoj dlh z minulosti. 

#5 Často sa dostanete do situácie, ktoré si vyžadujú introspekciu

Introspekcia je skúmanie vlastného životného či duševného rozvoja. Keby ste nemali dostatok sily na splatenie karmického dlhu, karma by si na to nezvolila práve vás. Ak preto aj čelíte niečomu ťažkému, vždy sa v tom snažíte nájsť nejaké ponaučenie alebo nejaké životné lekcie. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov