Foto: Unsplash/Sasha Freemind

Hovorí vám niečo pojem sebaláska?

Hovoríte ostatným, aby sa milovali. Hovoríte im, že sú dobrí, krásni a zaslúžia si všetku dobrotu, lásku a krásne veci, ktoré im tento svet ponúka. Tieto veci hovoríte často a s nadšením. Tieto veci myslíte celým svojím srdcom, hovoríte ich z jeho hĺbky. Robíte to však aj vy?

Článok pokračuje pod videom ↓
Foto: Unsplash/Caroline Veronez

Stojíte pred zrkadlom a ste sklamaní. Zo seba, zo svojich rozhodnutí a zo svojej kariéry. Keď vás niekto pochváli, len kývnete ramenom a idete ďalej. Prečo to tak je? Prečo neviete prijať pochvalu, keď ju toľko rozdávate?

Keď vás niekto pochváli, mali by ste si priznať svoju hodnotu. Ak ste na niečom tvrdo pracovali, mali by ste pochvalu aj prijať. Je čas prestať sa uspokojovať s vecami, kvôli ktorým sa cítite menejcenní a odísť od tých, ktorí majú radosť z neustáleho znižovania vašej hodnoty.

Foto: Unsplash/Brooke Cagle

Je čas postaviť sa pred zrkadlo a vidieť tú krásu, ktorú vo vás vidia všetci ostatní. Mali by ste si uvedomiť, že ste hodní lásky, dobra, šťastia a všetkého dobrého, čo tento svet ponúka. Už dlho ste tým, kto káže sebalásku svojim blízkym a tým, ktorý ich miluje. Prečo sa teda podľa toho neriadite aj vy?

Je najvyšší čas začať.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov