Foto: Photo by Kirk Schwarz on Unsplash

…a aj o vašom ľúbostnom živote.

Možno tomu neveríte, no keď si prečítate, aké je to presné, možno budete naozaj prekvapení. Mesiac, v ktorom sme sa narodili, totiž skutočne ovplyvňuje našu osobnosť. Prečítajte si, či tento popis sedí aj na vás. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popis toho, ako mesiac narodenia ovplyvňuje našu osobnosť a náš ľúbostný život, priniesol portál Your Tango. 

Január

Ak ste sa narodili v januári, váš ľúbostný život by sa dal pravdepodobne označiť za excentrický. Keď sa však do niekoho zamilujete, ste mimoriadne vytrvalí. Vo vzťahu i v milostnom živote radi otvárate tabu témy, pri ktorých sa iní len červenajú. Ste jednoducho dobrodružní ľudia. Ste však taktiež workoholikmi, máte pevnvé presvedčenia a svoj názor poviete vždy nahlas. Máte tendenciu byť tvrdohlaví a neznesiete, keď vám niekto hovorí, čo máte robiť. Je vám však predurčené stať sa úspešnými. 

Február

Ak ste sa narodili vo februári, váš ľúbostný život je dosť dobrodružný. Ste veľmi vášniví ľudia, niekedy sa však svojich citov zľaknete. Radi skúšate nové veci, ste tvoriví a nápadití. Baví vás venovať sa veľkým projektom a milujete hlboké filozofické rozhovory. Nemáte radi plytkých ľudí. 

Marec

K láske pristupujete ako k niečomu, čo vám otvára myseľ a umožňuje vám na veci pozerať sa inak. Ste duchovne založení ľudia a keď sa do niekoho zamilujete, cítite s touto osobou mimoriadne prepojenie a chcete s ňou tráviť toľko času, koľko je len možné. Ste vynaliezaví, no máte tendenciu byť introvertnejší a tichší. Vo svojej mysli máte vytvorený váš vlastný svet, ktorý však ukrýva hotové majstrovské diela. Ste veľmi jemní ľudia, ktorí radi premýšľajú a túžia po pokoji. 

Apríl

Ľudia narodení v apríli veľakrát nie sú veľmi žiadanými partnermi. Keď sa totiž zamilujete, ste nezastaviteľní, no niekedy však až otravní, čo môže mnohých ľudí odradiť alebo dokonca vydesiť. V posteli síce podávate skvelé výkony, akonáhle však vášeň pominie, o vzťah strácate záujem. Radi ste stredobodom pozornosti a nemáte radi, keď vám niekto diktuje, čo máte robiť. Neustále vyhľadávate dobrodružstvá, adrenalín, a túžite po sláve. Ste tiež hluční ľudia a často bývate nepríjemní. 

Photo by Designecologist from Pexels

Máj

Ľudí narodených v máji by sme mohli označiť za bohov lásky. Vo vzťahu vám záleží na tom, aby sa v ňom aj ten druhý cítil čo najlepšie. Keď sa zamilujete, doslova strácate hlavu a danej osoby sa nedokážete nabažiť. Máte však tendenciu byť nestabilní a svoje rozhodnutia často meníte. Radi spoznávate nových ľudí a máte veľmi živý spoločenský život. Neradi ste sami – ľahko sa vtedy totiž začnete nudiť. 

Jún

Ľudia narodení v júni radi experimentujú – či už vo svojom ľúbostnom živote alebo v posteli. Nič pre vás nie je tabu. Zároveň ste však citliví a starostliví ľudia, ktorí chcú pre každého len to najlepšie. Ste kreatívni a neradi veci nechávate na náhodu – vždy premýšľate aj do budúcnosti. Niekedy však máte problém s vyjadrením svojich pocitov. 

Júl

Váš ľúbostný život by sa dal označiť ako “celkom dobrý”. Známosti na jednu noc vás nezaujímajú, s človekom potrebujete cítiť aj emočné prepojenie. Ste veľmi lojálnymi partnermi a radíte sa skôr extrovertom. Vo všeobecnosti ste sebavedomí a šťastní ľudia, no svoje negatívne emócie pred druhými väčšinou skrývate.

August

Ak ste sa narodili v auguste, vaše vzťahy môžu pôsobiť dosť zmätočne. Často je to však aj vašou vinou – vo vzťahu sa radi predvádzate a pohŕdate svojou polovičkou. Chcete tým zapôsobiť na svoje okolie. Iní vás niekedy môžu považovať za bezcitných ľudí. Čo sa však týka práce, vynikáte v oblastiach, ktoré si vyžadujú kritické myslenie.  

Photo by Spencer Selover from Pexels

September

Ľúbostný život ľudí narodených v septembri by sa pokojne dal označiť za dokonalý. Pokiaľ ide o lásku, intimitu a romantiku, ste veľmi vášniví. Vaše emocionálne prepojenie s vašou polovičkou je mimoriadne silné a ste veľmi starostliví. Od ľudí vo svojom okolí však niekedy máte nerealistické očakávania, čo vás často môže viesť k sklamaniu. 

Október

Skvele s láskou sú na tom aj ľudia narodení v októbri. Ste majstrami v hre zvádzania a svojej polovičke venujete všetku svoju pozornosť. Ste úplným opakom obdobia, v ktorom ste sa narodili. Zatiaľ čo október býva premenlivý, vy ste stabilní a dá sa na vás spoľahnúť. Nemáte radi hádky či konfrontácie a vyslovene nenávidíte zmeny. 

November

Ľudia narodení v novembri sú vyslovene radi, keď sú svojím partnerom “posadnutí”. Vo vzťahu ste preto ochotní odovzdať úplne všetko. Ste veľmi zábavní a nebojácni, no málokedy dáte najavo svoje skutočné pocity. Nič vás nezastaví a vaša vášeň pre život je naozaj neskutočne veľká. 

December

Ak ste sa narodili v decembri, váš ľúbostný život je veľmi príjemný. Keď sa zamilujete, aby ste si získali niekoho srdce, dokážete byť neskutočne kreatívni. Milujete skúšať nové veci a patríte k tým najštedrejším ľuďom. Ste hrdí na veci, ktorým veríte, a vždy si idete za svojím cieľom. Dlho neobsedíte a pracujete naozaj tvrdo.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov