Foto: pixabay.com

Táto žena ani zďaleka nie je pre každého.

Ľudia sa delia v zásade len na dve skupiny. Tá jedna byť single neznesie, pričom tá druhá si to, naopak, absolútne užíva. Ak si získate srdce ženy, ktorej byť single naozaj nevadilo, stretnete sa hneď s viacerými vecami, na ktoré možno nie ste zvyknutí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Thought Catalog. 

#1 Je silná. Až tak veľmi, že slabších mužov to bude vždy neskutočne iritovať a budú sa pri nej cítiť dotknuto. 

#2 Svoju silu ale nadobudla traumami, ktoré v živote prežila. A bude od vás chcieť, aby ste ich pochopili. Ak však nemáte dostatok emocionálnej inteligencie, nepodarí sa vám to. 

#3 Vo svojom živote vás nepotrebuje. Ona vás v ňom chce. A to je výsada, ktorú by ste si mali vážiť. 

#4 Chce vám veriť. V živote ju už ale oklamalo veľa ľudí a tak musíte byť pripravení na to, že aj to najdrobnejšie klamstvo vás v jej očiach dostane na úroveň obyčajného a ďalšieho klamára. 

#5 Potrebuje cítiť vašu oporu. Aj jej je niekedy smutno alebo ťažko, veľmi citlivo vtedy vníma, ako na tieto situácie reagujete. 

Photo by Roberto Nickson from Pexels

#6 V pracovnej oblasti je veľmi úspešná a má mnoho snov a cieľov. Silného muža to bude motivovať a bude ju za to obdivovať, slabý sa ale bude cítiť ponížene. 

#7 Vie, že je schopná dosiahnuť všetko, čo si zaumieni. Za svojimi snami si dokáže ísť naozaj tvrdo. 

#8 Nehľadá niekoho, kto by bol jej polovičkou — ona je jeden kompletný celok aj bez muža. Vie ale, že mať milujúceho a rovnocenného partnera je požehnaním. 

#9 Vždy vám bude chcieť s vašimi problémami pomôcť a pôjde aj za svoje hranice, len aby tak urobila. 

#10 Bude s vami, keď budete na úplnom dne a bude vám pomáhať, no bude s vami aj na vrchole, kde na vás bude naozaj hrdá. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov