Foto: Unsplash/ Tai's Captures

Každý vie, že bezchybné vzťahy neexistujú - aj tie najúplnejšie vzťahy sú postavené na vyjednávaní a obetách.

Nie je nič neobvyklé, že žena sníva o svojom princovi na bielom koni, krásnom dome a dokonalej rodine, aj keď vie, že jej priania sa nemusia splniť. Aj keď sa o tom často nehovorí, aj muži majú svoje vlastné priania. Snívajú o úžasnej manželke a o živote prežitom v dokonalej harmónii. Ak chcete svoj vzťah posilniť, skúste načúvať aj jeho priania. Portál I Heart Intelligence uvádza 7 tajných vecí, po ktorých vo vzťahu túži každý muž.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Buďte k nemu úprimná

Muž chce, aby jeho žena bola úprimná. A aj keď ako ľudia nie sme schopní úplnej čestnosti, čím viac, tým lepšie. Snažte sa pred ním neskryť dôležité veci a hovorte o svojich potrebách a starostiach. Bude vás za to milovať ešte viac.

Foto: Unsplash/Alvin Mahmudov

#2 Hlboké rozhovory

Každý šikovný muž sníva o svojej polovičke, ktorá má rôzne záujmy a dokáže viesť zmysluplný rozhovor. Vyzvite jeho nápady, ak máte pocit, že sa môže mýliť, preskúmajte spolu rôzne témy a intelektuálne sa dopĺňajte.

#3 Prekvapenia

Nečakaný výlet, prekvapivá večera alebo spontánne intímne dobrodružstvo, váš muž vás za to bude milovať. Byť so ženou, ktorá dokáže prekvapiť, je snom každého muža.

Foto: Unsplash/Becca Tapert

#4 Dajte mu vedieť, ak vám urobí radosť

Všetci považujú za atraktívne, ak je niekto aspoň trochu sebavedomý. Muži radi počujú, že robia svoju polovičku šťastnou, takže sa mu to nebojte aj povedať. Vďaka tomu budete spolu silnejší.

#5 Ak vie, že máte radi samú seba

Muž si váži ženu, ktorá sa o seba dobre stará, pretože si je istá sama sebou. Miluje vás bez ohľadu na to, ale to, že sa staráte o svoje telo a vzhľad, je pre neho pôsobivé. Cíti šťastie, že má niekoho ako vy, s kým sa môže podeliť o jeho život.

Foto: Unsplash/Chermiti Mohame

#6 Dôvera

Muži veľmi oceňujú, ak im dôverujte v tom, čo robia. Ak váš muž chodí so svojimi kamarátmi von, nechajte ho baviť sa. Verte mu, že je bystrý a bude konať verne, ak nie ste pri ňom, a on vás za to bude milovať ešte viac.

#7 Cítiť sa ocenený

Muži milujú ženy, ktoré sa nenahnevajú za každú maličkosť. Skúste nájsť spôsob, ako sa vyhnúť zbytočným hádkam. Pomôžte mu, aby sa cítil viac ocenený, pretože koniec koncov, všetko robí iba pre vás.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov