Je to len chvíľkový vzťah alebo láska na celý život?

Ak stretnete toho pravého, pokojne sa môže stať, že nepôjde o žiaden vzťah, ktorý sa po prvej kríze skončí, ale práve naopak – zažijete súzvuk duší a tiel, ktorý sa postará o to, že spolu budete naozaj navždy.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako však zistiť, že ste s tým, ktorý nie je žiadnou chvíľkovou známosťou, ale láskou vášho života?

Nechce byť “pán Zaujímavý”

Nemyslí si, že neozvať sa vám celý deň je “cool” a neverí naivným predstavám o to, že takéto detinské správanie ešte zvyšuje jeho atraktivitu. Nepotrebuje na seba pútať pozornosť trikmi, ktoré každú ženu ponižujú.

Miluje vaše na 100% prirodzené “ja”

V žiadnej situácii od vás nechce, aby ste sa pretvarovali. Berie vás úplne a presne takú, aká ste – aj s drobnými chybami či nedostatkami.

pexels.com

Svojím správaním dáva najavo, ako si vás váži

Objíme vás, keď je vám ťažko, vypočuje vás, pochváli vás pred rodičmi či pred priateľmi a postará sa o vás aj vtedy, keď budete ležať v posteli s chrípkou. Svoju lásku k vám nepovažuje za slabosť, ale práve naopak – za svoju najväčšiu silu a za zdroj svojej energie.

Žije tu a teraz

Možno nemal ľahkú minulosť, no bol dostatočne silný na to, aby ju hodil za hlavu a žil v prítomnosti. Samozrejme, že má nejaké sny a ciele, ktoré by chcel dosiahnuť, no vie, že prítomnosť, vaša spoločná prítomnosť, je najdôležitejšia.

pexels.com

Dokáže vám, že láska nie je žiadna veda

Niet lásky bez vrásky, hovorieva sa. Samozrejme, že žiaden vzťah nie je dokonalý, no ak je tých “vrások” priveľa, je nezmyselné predstierať, že všetko je v poriadku. On vám ale dokazuje, že láska naozaj nemusí byť žiadnou vedou a nemusia ju sprevádzať samé problémy a trápenia.

Vaše šťastie je aj jeho šťastím

Spravili ste skúšku? Získali ste skvelú prácu? Povýšili vás? Jeho ego nebude zranené, práve naopak – bude sa tomu tešiť ešte viac, ako vy. Pretože vie, že šťastie každého z vás je vaším spoločným šťastím.

pexels.com

Neberie vás ako samozrejmosť

Nikdy sa uňho nestretnete s tým, že keď nadobudne istotu, že si vás naozaj “získal”, začne sa k vám správať ako k handre. Vie, že vzťah nie je samozrejmosťou ani po desiatkach spoločne strávených rokov a preto ho berie ako dar.

Pozri aj: Toto je 7 zvláštnych vecí, ktoré sa s vami stanú, keď nájdete svoju spriaznenú dušu

tapoos
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov