“Stretnutie dvoch osobností je ako kontakt dvoch chemických látok: ak dôjde k reakcii, obe sa premenia.” - Carl Gustav Jung

Samozrejme, splynutie dvoch partnerov na psychickej úrovni je pre trvácny a plnohodnotný vzťah absolútne nevyhnutné. Povedzme si však úprimne – ak sa zo vzťahu po čase vytratí iskra, každému je zrejmé, že takýto vzťah-nevzťah už nebude mať dlhé trvanie. Ako teda zistiť, že u vás všetko funguje tak, ako má?

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je 15 znamení, ktoré sú dôkazom toho, že vo vašom vzťahu funguje chémia na 100%

#1 Keď sa navzájom dotknete, pocítite niečo, čo ste necítili ešte nikdy predtým. Každým dotykom prežívate elektrizujúcu radosť a chvenie, ktoré nezoslabne ani po mesiacoch.

#2 Keď sa navzájom pozriete do očí, nerozumiete prečo, no jednoducho akosi cítite, že tentokrát to bude naozaj NAVŽDY.

#3 Aj keď ste v miestnosti plnej ľudí, máte pocit, že medzi vami dvomi je isté súkromie, ktoré si nikým nenecháte narušiť.

#4 Vo vašom vzťahu necítite žiadnu počiatočnú neistotu. Už po týždni ste mali pocit, že sa poznáte celé roky.

#5 Protiklady sa priťahujú? Áno, ale raz ich toľká “protikladnosť” omrzí a ak sú dvaja ľudia úplne rozdielni, určite to spolu dlhodobo nevydržia. Preto si ceníte vaše spoločné záujmy a práve tie sú jedným z hlavných pilierov vášho vzťahu.

pexels.com

#6 Rešpektujete jeden druhého. Prirodzene, nechávate sa uniesť aj vášňou, no viete, kde je hranica, ktorej prekročenie je tomu druhému už nepríjemné.

#7 Hovoríte jazykom sarkazmu. Viete, že to, čo je medzi vami, je také pevné, že zopár uštipačných poznámok to nepokazí, práve naopak.

#8 Záleží vám na maličkostiach. On vie, ktorú farbu má ona na nechtoch najradšej a ona zas vie, aké cereálie si on dopraje na raňajky najčastejšie.

#9 Viete, čo toho druhého rozozsmeje alebo aspoň rozveselí. Samozrejme to neváhate “použiť”, keď viete, že vaša polovička mala zlý deň.

#10 Keď si práve nemáte čo povedať a nastane ticho, nie je vám to nepríjemné – práve naopak. Občas dokonca máte pocit, že to ticho vyjadruje viac, než zbytočné slová.

#11 Na vzťahu sa podieľate obaja rovnako a najviac, ako viete. Ani jeden z vás nie je jeho “ťahúňom”.

pexels.com

#12 Ste zrkadlovým obrazom toho druhého. Neuveriteľná chémia medzi vami je dôvodom, prečo sa na svoju polovičku začínate ponášať napríklad spôsobom prejavu či niektorými myšlienkami.

#13 Dôverujete si. Váš partner vám nikdy nedal zámienku na to, aby ste mu neverili – všetko, čo vám doteraz povedal, bola 100%-ná pravda. Vie, že lži sú úbohé.

#14 Vždy si na seba nájdete čas. Chémia, ktoré medzi vami je, vás jednoducho vždy pritiahne k sebe – aj keď máte množstvo pracovných či iných povinností.

#15 Keď ste spolu, vždy máte pocit, akoby čas šiel 2x rýchlejšie.

Pozri aj: Toto je 10 vecí, ktorým na mužoch neodolá (takmer) žiadna žena

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov