Ako vyzerá "pán Dokonalý”?

Samozrejme, vieme, že prvým argumentom bude, že vnútorná krása je oveľa dôležitejšia. My nespochybňujeme, že je rovnako dôležitá, no ak budeme úprimní, určite sa zhodneme na tom, že ideálne je, ak sa tieto 2 “kvality” spoja – a to či už u mužov, alebo u žien.

Článok pokračuje pod videom ↓

Prirodzene, každá žena má iný vkus a neexistuje jediná vec, ktorá by sa páčila každej. Avšak, existuje zopár vecí, ktoré sa páčia väčšine. Ktoré sú to?

Hrubé obočie

Nehovoríme samozrejme o obočí á la Frida Kahlo, ale prirodzené a hrubé obočie je na mužoch naozaj sexy.

Strnisko

Obraz muža holiaceho sa pred nejakou dôležitou udalosťou sme už poslali na smetisko dejín. Zarastení muži sú sexy. Bez debaty.

Plné pery

Dôležitejšie je samozrejme to, čo hovoria, než to, ako vyzerajú, ale plné pery nepristanú len ženám. Naozaj dobre vyzerajú aj na mužoch.

Lícne kosti

Matka príroda to zariadila tak, že ak má muž výrazné lícne kosti, automaticky ho považujeme za sebavedomého a silného jedinca. A takému odolá máloktorá žena.

Šedivejúce vlasy

Nie je náhodou, že ženy pri objavení prvých šedivých vlasov šalejú, zatiaľčo muži sa im úprimne radujú. Teda, mali by sa. Naozaj im totiž pristanú.

https://www.instagram.com/p/BdZ2zcrh8c2/?tagged=georgeclooney

Pekná postava

Vôbec nemusíte mať práve six-pack, no “pivné bruško” príťažlivé ani zďaleka nie je. Aj v tomto prípade teda platí – všetko s mierou.

Červenanie sa

Nejeden výskum už potvrdil, že ženy považujú za nesmierne príťažlivé, keď dá muž nevedomky najavo svoju neistotu a začne sa červenať.

Vôňa

Tak, ako muži na ženách milujú nevtieravé ženské parfumy, ženy zas zbožňujú zmyselné mužské vône. Jej výber preto nikdy nepodceňte.

Okuliare

Psychológovia sa domnievajú, že ľudí s okuliarmi považujeme veľakrát za príťažlivých, pretože okuliare sa nám asociujú s inteligenciou. Nech to je už akokoľvek, hanbiť sa za ne určite nemusíte.

https://www.instagram.com/p/BdcIl_onzid/?tagged=manmodel

Úsmev

Je to tak, nielen ženy sú schopné vyčarovať si na tvári odzbrojujúci úsmev. Úprimný úsmev, pri ktorom sa usmievajú aj vaše oči, dokáže naozaj zázraky.

Pozri aj: Ženy netušia, že muži si na nich veľmi pozorne všímajú týchto 8 vecí

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov