Autor fotky: Malibi 75 na Pexels

Hľadá ju každý, no nájde ju málokto.

Spriaznenou dušou je niekto, pri kom budete mať absolútny pocit istoty, bezpečia a spokojnosti. Budete mať pocit, že sa poznáte celý život, aj keď sa poznáte len chvíľu, a bude to človek, bez ktorého si už nebudete vedieť predstaviť svoj život. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako spoznáte, že ste túto osobu našli? Podľa týchto 10 znamení, ktoré popísal aj portál The Minds Journal. 

#1 Hneď ako ste túto osobu spoznali, vo svojom vnútri ste cítili, že ide o vašu spriaznenú dušu a odvtedy ste o tom ani na chvíľu nezapochybovali. 

#2 Ste naladení na rovnakej vlnovej dĺžke. Dôkazom toho je, že máte množstvo spoločných záľub a záujmov a dokážete sa spolu baviť celé hodiny (a stále je vám to málo). 

#3 Osud to zariadil tak, že ste sa stretli a spoznali presne vtedy, keď ste sa stretnúť mali. Vám obom sa odvtedy život naozaj zlepšil. 

#4 Keď ste spolu a nastane ticho, nie je “trápne”. Práve naopak, ide o ten druh ticha, ktoré toho vyjadruje viac ako hoci aj tisíc slov. 

#5 Táto osoba je pre vás inšpiráciou a vzorom. Beriete ju takú, aká je a nesnažíte sa na nej nič zmeniť. 

Autor fotky: Alexandro David na Pexels

#6 Ide o človeka, pred ktorým môžete byť absolútne sami sebou. Môžete mu povedať všetko a nemusíte sa pred ním na nič pretvarovať, ste k sebe maximálne úprimní. 

#7 Obaja na sebe pracujete a v živote máte veľmi podobné ciele. Pri ich dosahovaní si tak vzájomne pomáhate a podporujete sa. 

#8 Viete o sebe, aký v sebe máte potenciál a navzájom si dávate rôzne výzvy, ktoré vás oboch neustále posúvajú vpred. 

#9 Viete, že ide o človeka, na ktorého sa môžete vo všetkom a kedykoľvek spoľahnúť. Dokážete sa spou porozprávať o čomkoľvek. 

#10 Váš vzťah je od začiatku úplne iný než čokoľvek, čo ste zažili doteraz. Obaja si tento pocit užívate. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov