Čo považujú ženy na mužoch za atraktívne?

Ženy sú naozaj veľmi zvláštne stvorenia. Ale jedno sa im musí nechať, vedia, čo chcú a idú si za tým. A to aj v prípadoch, keď to vyzerá, že vôbec nevedia. Rovnako tak vedia, čo sa im páči a čo nie a vedia, čo považujú za atraktívne a čo nie. Kým niektoré veci z tohto zoznamu vám prídu známe, iné vás možno prekvapia, ale toto všetko podľa rôznych výskumov považujú ženy za atraktívne.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Zlí chlapci už dávno skončili, dámy chcú gentlemanov

Netvrdíme, že zlí chlapci pre ženy nie sú atraktívni, to vôbec nie, no čísla nepustia. Podľa najnovších výskumov ženy na opačnom pohlaví priťahuje práve dobrota, láskavosť a vľúdnosť skôr, než nejaká rebélia.

#2 Efekt „obrúčky“

O tomto efekte ste už pravdepodobne mnohokrát počuli z filmov. Muž má na ruke obrúčku, teda jasný znak toho, že je zadaný a všetky ženské sa z toho idú zblázniť a chcú ho mať iba pre seba. Rôzne výskumy ukazujú, že až neuveriteľných 90 percent žien priťahujú muži, ktorí vyzerajú byť vo vzťahu, teda ktorí nie sú dostupní.

#3 Otcovstvo a starostlivosť ukradne srdce každej

Až 51 percent žien považuje schopnosť u muža byť dobrým otcom za atraktívnu, a zrejme sa nie je čomu čudovať. Každá, alebo respektíve takmer každá žena potajme sníva o veľkej rodine, skvelom manželovi a výbornom otcovi.

unsplash.com

#4 Umenie rozprávať príbehy

Všetci poznáme človeka, ktorý keď začne rozprávať nejakú príhodu či príbeh, nie a nie sa dostať k pointe. Ale taktiež všetci poznáme človeka, ktorý príhody rozpráva na počkanie, väčšinou sú chytľavé, zábavné a každý pri nich plače od smiechu. Trikrát hádajte, ktorý z týchto dvoch mužov bude pre ženy atraktívnejší. Správne, ten druhý.

#5 Kariérne úspechy

Ženy považujú kariérne úspechy muža za veľmi praktickú a atraktívnu zručnosť, pretože nie každý človek vie byť odhodlaný pracovať. Dokonca až sedem z desiatich žien tvrdí, že je pre ne veľmi podstatné, aby sa muž vedel postarať a zabezpečiť svoju rodinu.

#6 Humor je stále na vrchu pomyselného rebríčka

Myslím, že už to bolo spomenuté toľkokrát, že každý chlap či žena to už dávno veľmi dobre vedia. Mať zmysel pre humor je jedna z najlepších vlastností, ktorou môžete disponovať. Pretože vedieť niekoho rozosmiať, a hlavne, vedieť rozosmiať ženu aj v náročných situáciách, je naozaj hodné kúzelníka. Preto niet divu, že ženy to pokladajú za veľmi atraktívnu vlastnosť.

#7 Nosenie okuliarov? U niektorých možno áno

Niektoré ženy pokladajú za veľmi atraktívne, ak muži nosia dioptrické okuliare. Môže to znieť akokoľvek zvláštne, ale jednoducho sa im páči tá predstava sčítaného a rozumného človeka, ktorú práve okuliare evokujú.

#8 Tajná zbraň: domáci miláčikovia

Muž, ktorý má psa, verzus muž, ktorý nemá. Ani sa tu nemusíme baviť, všetci veľmi dobre vieme, že ženy milujú psov a celkovo domácich miláčikov. Takže, ak ste muž a vlastníte nejaký huňatý živý roztomilý balíček šťastia, potom máte jednoznačne pred ostatnými náskok.

#9 Schopnosť pomáhať iným bez nároku na honorár

Alebo jednoducho povedané, nezištnosť je to, čo taktiež priťahuje ženy. Pomáhať ostatným? Mať zlaté srdce? A ešte k tomu za to nič nechcieť? Áno, prosím.

#10 Strnisko

Rôzne výskumy taktiež poukazujú na to, že ženy považujú strnisko u mužov za ďalšiu veľmi atraktívnu črtu. Taktiež ženy mužov s bradou alebo strniskom považujú za „mužnejších“ a lepších ochrancov.

unsplash.com

Pozri aj: Mužov si obmotajú okolo prsta bez toho, aby sa o to snažili. Tieto 4 vlastnosti má žena, ktorú muži milujú

thelist
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov