Ako ste na tom s kreslením?

Nebojte sa, obrázok bude (relatívne) jednoduchý, takže nemusíte byť žiadnym profesionálnym maliarom. Ide jedine o to, akým spôsobom ho nakreslíte… Viac vám ale zatiaľ nemôžeme prezradiť. Prečítajte si pokyny a potom sa dozviete viac.

Článok pokračuje pod videom ↓

Vaša úloha je relatívne jednoduchá. Vezmite si ceruzku alebo pero a papier a nakreslite si prasa. Žiadna nápoveda neexistuje – jednoducho nakreslite prasa tak, ako by ste boli na hodine výtvarnej výchovy. Ak bude vaše dielko hotové, nižšie si prečítajte, čo o vás prezrádza.

pixabay.com

Výsledky testu

V tomto teste išlo o to, ako podvedome prasa otočíte, či aké veľké nakreslíte jednotlivé časti jeho tela. Tu sú teda výsledky testu.

Ak je vaše prasa zarovnané k vrchu papiera, ste optimistom s pozitívnym prístupom k životu. Pohár vidíte vždy poloplný, nikdy nie poloprázdny.

Ak ste svoje prasa umiestnili na spodok papiera, máte tendenciu premýšľať viac pesimisticky. Pohár väčšinou vidíte poloprázdny, nie poloplný.

Ak sa vaše prasa nachádza viac-menej v strede papiera, ste jednoducho realistom. Veci vidíte také, aké sú – ani horšie, ani lepšie.

Ak je vaše prasa nasmerované doľava (hlavu má vľavo), máte radi tradície, ste priateľskí, máte radi spoločnosť a nerobí vám problém pamätať si dátumy.

Ak je vaše prasa nasmerované doprava (hlavu má vpravo), ste inovatívnym a večne aktívnym človekom, no veľakrát zabúdate na dôležité dátumy.

Ak sa vaše prasa pozerá na vás, teda ste ho nakreslili spredu, ste priami a neradi chodíte okolo horúcej kaše. 

Ak ste prasa nakreslili s mnohými detailmi, máte výborné analytické schopnosti, no zároveň ste dosť nedôverčiví a opatrní.

Ak ste pri kreslení prasaťa nevenovali pozornosť detailom, ste viac impulzívni, nehľadíte až tak na detaily a veľakrát sa nebojíte zariskovať. 

Ak ste prasaťu nakreslili všetky 4 nohy, je to znak vašej tvrdohlavosti – jednoducho viete, čo od života chcete a idete si za tým.

Ak ste prasaťu nenakreslili všetky 4 nohy, môže to byť dôkaz vašej neistoty alebo toho, že v poslednom období ste si museli prejsť veľkou životnou zmenou.

Čím väčšie uši ste prasaťu nakreslili, tým lepší poslucháč ste.

Čím dlhší chvost ste prasaťu nakreslili, tým spokojnejší ste s kvalitou vášho ľúbostného i milostného života. 

Pozri aj: TEST: Vezmite si papier, ceruzku a predstavte si hrad. Prekvapí vás, akú presnú analýzu svojho života získate

psych2go
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov