Spíte najradšej na bruchu, na chrbte či na boku?

Postup je veľmi jednoduchý. Pozrite si nižšie priložený obrázok a povedzte, ktorá zo zobrazených polôh je najbližšia tej, v ktorej zaspávate najčastejšie. Nižšie nájdete vysvetlenie toho, čo táto poloha prezrádza o vašej osobnosti. Ak zaspávate vždy inak, je to znamenie toho, že máte mnohostrannú osobnosť, ktorá síce je hlboká, no má aj skryté vlastnosti, ktorým niekedy sami nerozumiete.

Článok pokračuje pod videom ↓
brightside.me

#1: Ak najčastejšie zaspávate na boku a so spojenými kolenami, znamená to, že ste pokojná a spoľahlivá osoba. Nie je ľahké vás uraziť a nebojíte sa budúcnosti. Pre niektorých je nepochopiteľné, že sa dokážete usmievať aj počas ťažkých dní, no je to práve vďaka vašej schopnosti rýchle sa prispôsobiť akejkoľvek novej situácii.

#2: Ak najčastejšie zaspávate vo fetálnej polohe, často vyhľadávate ochranu, pochopenie a sympatie druhých. Tým, že sa skrútite do „ochrannej“ polohy sa snažíte odstrániť problémy, ktorým musíte počas dňa čeliť. Máte však v sebe veľký talent a potenciál. Ideálnou činnosťou je pre vás maľovanie obrazov, tanec alebo písanie.

#3: Ak najčastejšie zaspávate na bruchu, no bez toho, aby ste mali niektorú zo svojich rúk založenú pod vankúšom, znamená to, že ste vodcovský typ. Charakterizuje vás impulzívnosť a to, že vám nerobí problém kedykoľvek prevziať iniciatívu. Radi sa uisťujete, že všetko vo vašom osobnom i pracovnom živote je v poriadku. S veľkou pravdepodobnosťou najradšej všetko plánujete vopred a nemáte radi prekvapenia. Vaša vytrvalosť a zmysel pre zodpovednosť vás priam predurčujú na úspech.

#4: Ak najradšej zaspávate na chrbte, no nie s rukami pozdĺž tela, znamená to, že ste pozitívny človek, ktorý miluje život, no veľmi rád je stredobodom pozornosti. Milujete spoločnosť a vyznačujete sa úprimnosťou a pravdovravnosťou. Ak si niečo zaumienite, pracujete na tom tvrdohlavo a vytrvalo, ale zároveň racionálne. Vaša osobnosť je pravdepodobne veľmi silná.

#5: Ak ste si vybrali „pozíciu vojaka“, teda zaspávanie na chrbte s rukami pozdĺž tela, viete, čo chcete v živote dosiahnuť. Vaše ciele sú jasne stanovené a spravíte všetko pre to, aby ste ich dosiahli. Na iných ľudí môžete pôsobiť prísne, pedantsky a ako človek s vysokými nárokmi, no tie najvyššie kladiete predovšetkým na seba.

#6: Táto poloha svedčí o tom, že máte nepredvídateľnú osobnosť, ktorá má sklon neustále vyhľadávať nejaké nové dobrodružstvá. Vašou slabou stránkou je náladovosť, ktorá môže na vaše okolie pôsobiť mätúco. Veľmi často vás trápi aj nerozhodnosť. Ak sa však pre niečo rozhodnete definitívne, prejaví sa jedna z vašich najsilnejších stránok – dôkladnosť.

Pozri aj: TEST: 7 RÔZNYCH OBRAZOV, 7 RÔZNYCH UMELECKÝCH SMEROV. VYBERTE SI JEDEN A PREČÍTAJTE SI, ČO O VÁS PREZRÁDZA

psych.sk (Henrieta Balázsová), brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov