Zahľaďte sa na chvíľu na tento obrázok a povedzte, čo ste uvideli najskôr.

Tento obrázok zobrazuje súčasne 2 osoby. Jednou je mladá žena a druhou je starý muž. Ktorú z nich si vaše podvedomie všimlo ako prvú? To, čo uvidíte ako prvé, totiž odhaľuje o vašej osobnosti naozaj veľa.

Článok pokračuje pod videom ↓
psych2go.net

Ak ste najprv uvideli mladú ženu

Ste optimistom, ktorý vždy celú miestnosť rozžiari svojou pozitívnou energiou. Máte naozaj veľa záľub a vždy radi skúšate niečo nové.

Niekedy však môžete byť dosť impulzívni a môžete konať príliš unáhlene. Skúste si veci plánovať viac vopred, pomôže vám to ušetriť nielen váš čas, ale predovšetkým vašu energiu.

Radi pomáhate druhým ľuďom. Ste veľkodušní a viete, ako zdieľať šťastie – napríklad pomocou dobrovoľníckej práce.

Máte silnú a odhodlanú osobnosť. Napriek všetkým okolnostiam stojíte vždy nohami pevne na zemi.

Takisto ste človekom, ktorý svoje problémy nedusí v sebe a nemá problém porozprávať sa o nich s druhými.

Kritiky sa nebojíte, práve naopak – radi prijímate konštruktívnu kritiku od svojich najbližších. Pomáha vám totiž rásť a posunúť sa vpred.

Ak ste najprv uvideli starého muža

Ste pokojní, úprimní a verní. Pôsobíte tak aj na ľudí, mnohí by vás charakterizovali ako spoľahlivých a dôveryhodných ľudí.

Ste prirodzeným vodcom. Tím dokážete vždy viesť tým správnym smerom, nakoľko vo všetkých oblastiach dokážete vždy analyzovať ako hroziace riziká, tak aj možné príležitosti.

Pri stanovení cieľa si vždy dôkladne naplánujete cestu, akou sa k nemu dostanete. Síce krok po krôčiku a pomaly, ale radšej máte istotu. Tento postup vás zároveň chráni pred impulzívnymi a neuváženými rozhodnutiami.

Taktiež ste perfekcionistom. Aj keď si to možno nepriznáte, niekedy vás to poriadne vyčerpáva. Pokúste sa relaxovať častejšie a nechajte občas veci, aby sa vyvinuli samé. Chuť slobody vám pomôže načerpať nové sily a dať do poriadku ako vaše telo, tak aj vašu myseľ.

Pozri aj: TEST: Vyberte si pierko, ktoré vás zaujme najviac a prečítajte si, čo o vás tento výber prezrádza

psych2go
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov