Vaša slabosť vám možno zničila už viacero vzťahov - a to bez toho, aby ste si to vôbec uvedomili.

Žiaden človek nie je ani zďaleka dokonalý. Každý z nás má nejakú slabosť, niečo, čo ho dokáže zraziť až na kolená. Veľakrát si to však neuvedomujeme, resp. si to odmietame priznať. Potláčané problémy však zvyknú vyplávať na povrch, keď to čakáme najmenej – a to ešte vo väčšj intenzite. Čo je vašou najväčšou skrytou slabosťou v láske? Odpoveď vám dá tento test. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Vaša úloha je jednoduchá. Zahľaďte sa na tento obrázok a povedzte, čo ste uvideli ako prvé.

themindsjournal.com

Muž v červenom

Vašou slabosťou je to, že na človeka, ktorého milujete, si nikdy nedokážete nájsť dosť času. Vzťah je pre vás vždy len súčasťou vášho “multitaskingu”. Áno, môžete byť zaneprázdnení, no nezabúdajte, že úprimná láska je o prioritách. Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. Ak to teda so svojou polovičkou myslíte naozaj vážne, začnite jej venovať dostatok času – ideálne ihneď, kým nie je neskoro.

Muž na kolenách

Vašou slabosťou vo vzťahoch je to, že vždy máte byť potrebu tým, kto bude dominantný, a kto bude ťahať za nitky. Partnerovi radi dávate najavo, že “šéfom” ste vo vzťahu vy. Ak však toho druhého úprimne milujete a myslíte to vážne, skúste od tohto zvyku upustiť. Preukážte oddanosť a ústretovosť aj vy a uvidíte, že napätie sa z vášho vzťahu postupne vytratí.

Skrytá tvár v strede obrázka

Ak ste ako prvú uvideli skrytú tvár, vašou slabosťou je prílišná závislosť od partnera. Na každé svoje rozhodnutie potrebujete jeho schválenie a vo svojom vnútri si uvedomujete, že na ňom až priveľmi lipnete – hoci si to možno odmietate priznať. Skúste však trochu ubrať plyn, nikto sa necíti dobre, keď je vo vzťahu príliš “dusený”. Najlepšie urobíte, ak sa o tom porozprávate priamo s partnerom, možno vám dodá chýbajúce sebavedomie či istotu.

Muž v tieni na pravej strane obrázka

Ak ste si ako prvého všimli muža v tieni, znamená to, že vzťahom sa možno vyslovene vyhýbate, pretože sa bojíte, že by nabrali prirýchli spád. Popravde sa obávate aj toho, že k fyzickému kontaktu by mohli prísť priskoro, čo by vám bolo nepríjemné. Skúste však dať vzťahom šancu, ak vás bude mať niekto úprimne rád, dovolí vám, aby ste tempo, akým budete postupovať, určovali vy.

Pozri aj: TEST: To, čo uvidíte na tomto obrázku ako prvé odhaľuje, akým spôsobom sa zamilujete najčastejšie

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov