Každý sa počas svojho života do niekoho zamiluje - a väčšinou dokonca nielen raz.

Každé “zamilovanie sa” je iné a tak krásne jedinečné. Všetky však možno majú spoločných zopár znakov, ktoré vám doteraz unikali. 

Článok pokračuje pod videom ↓

S tým vám však môže pomôcť tento obrázok. Zahľaďte sa naňho a intuitívne odpovedzte na jedinú otázku: Čo ste na ňom uvideli ako prvé?

themindsjournal.com

Tvár starého muža

Uvideli ste ako prvú tvár tohto starčeka? Môže to znamenať, že vždy – aj v láske, hľadáte nejaký väčší obraz či väčší celok. Síce sa vám páčia milé a malé romantické gestá, no od vzťahu jednoducho očakávate viac a len nimi si vás nikto nezíska. Viete, že kvalitný a úprimný vzťah si vyžaduje veľkú dávku času, energie a vzájomného pochopenia. Keď vám tieto veci váš partner dá, získa si vás. Istota pre vás totiž znamená viac, než kytica ruží či romantická večera.

Muža na koni

Ak ste ako prvého uvideli práve muža na koni, znamená to, že ani zďaleka nie je jednoduché “skrotiť” si vás. Druhá osoba sa pritom môže snažiť akokoľvek – vy to bude ignorovať. A čím viac sa bude snažiť omotať si vás okolo prsta, tým ďalej sa od nej budete držať. Čo sa týka výberu partnera, možno o vás povedať, že ste nesmierne náročným človekom a na svoju polovičku máte možno až neprimerane vysoké nároky. Dajte si však pozor, možno vám práve kvôli tejto vlastnosti uniká tá pravá láska, ktorú máte možno už roky pred sebou.

Ženu ležiacu pri rieke

Uvideli ste ako prvú ženu ležiacu pri rieke? Môže to znamenať, že láska vás v minulosti veľmi kruto a bolestivo zranila a preto sa teraz bojíte vkročiť do nového vzťahu. Zo strachu z ďalšieho sklamania ste svoje srdce uzavreli hneď na niekoľko zámkov. Neveríte, že niekto vám do života ešte môže priniesť šťastie. Svoj postoj ale určite skúste prehodnotiť – samozrejme, je nevyhnutné, aby ste si dopriali dostatok času na zahojenie srdca, no verte tomu, že niekde na svete je človek, ktorý vám ukáže, čo je to pravá láska. A nesklame vás.

Kamenný oblúk vedúci ponad rieku

Ak ste ako prvý uvideli práve tento obraz, znamená to, že väčšinou sa nezamilujete do osoby samotnej, ale do ilúzie, ktorú si o nej vytvoríte. Milujete skôr myšlienku samotnej lásky a vášne, než konkrétneho človeka. Zároveň ste tak trochu paradoxom – túžite po voľnosti a po nespútanom živote, no zároveň by ste chceli byť vo vášnivom vzťahu. Skúste trocha spomaliť, odpočinúť si a nechať svojim myšlienkam voľný priechod. V pokoji vám vaše srdce odpovie na otázku, po čom naozaj túži.

Pozri aj: TEST: Ktorá tvár je podľa vás šťastnejšia? Toto o vás prezrádza vaša odpoveď

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov