Foto: Photo by Clay Banks on Unsplash

Ak sa vám to podarí, pocítite to ihneď.

Niekomu sa nepodarí nájsť si svoju spriaznenú dušu počas celého života, iní to šťastie zas majú. Isté však je, že ak sa vám to podarí, spoznáte to ihneď. Týchto 5 vecí totiž človek zažije len vtedy, keď do jeho života vstúpi práve spriaznená duša. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tieto neklamné znamenia popísal portál I Heart Intelligence. 

#1 Všetky životné výzvy pre vás zrazu budú jednoduchšie

To, ako sa cítite pri svojej spriaznenej duši, je slovami vôbec ťažké opísať. Cítite symbiózu duší, neuveriteľný pokoj a absolútnu dôveru. Práve vďaka týmto pocitom, ktoré pri nikom inom nepocítite, zrazu máte pocit, že zvládnete čeliť aj tým najväčším problémom svete. Práve to vás naplní nádejou, ktorá vám už možno chýbala. 

#2 Zmení sa váš pohľad na život

Keď stretnete svoju spriaznenú dušu, a stane sa už neoddeliteľnou súčasťou vášho života, postupne začnete vnímať, ako sa vaše názory a váš pohľad na život menia k lepšiemu. Bez nadsádzky sa jednoducho dá povedať, že spriaznená duša z vás spraví lepšieho človeka. Naučíte sa byť vďační za všetko, čo vo svojom živote máte, a začnete si vážiť aj tie najmenšie maličkosti, ktoré veľakrát považujeme za samozrejmosť. 

Photo by Roberto Nickson on Unsplash

#3 Pocítite obrovský osobnostný rozvoj

Pri tejto osobe porastiete nielen po emocionálnej, ale po osobnostnej či duchovnej stránke. Pocítite motiváciu, akú ste ešte nikdy predtým nepocítili, a neustále sa budete chcieť zdokonaľovať. Čo je na tom skvelé, je to, že vaša spriaznená duša vás k tomu bude nielenže podnecovať, ale tiež vás bude podporovať v každom jednom vašom kroku za vaším novým, lepším ja. Bezpodmienečná láska tejto osoby vás bude inšpirovať k tomu, aby ste v živote dosahovali aj nemožné, a vy tak budete mať pocit, že ste tou najmocnejšou bytosťou na celom svete.

#4 Nebudete sa báť zmien

Mnohí z nás zmeny nemajú radi, no s touto osobou to bude niečo úplne iné. Vďaka vašej spriaznenej duši zažijete aj veci, o ktorých ste si predtým mysleli, že sú nepredstaviteľné. Keď už však teraz viete, aké to je byť bezpodmienečne milovanou osobou, s otvorenou náručou a bez strachu vo svojom živote privítate aj akúkoľvek zmenu. Už sa viac nebojíte neznámeho. 

#5 Zistíte, čo je to pravá láska

Vzťahy, ktoré ste mali doteraz, možno boli pekné, a každý jeden z nich vám niečo určite dal. Toto je však iné. Vzťahu s vašou spriaznenou dušou sa jednoducho nevyrovná nič, čo bolo predtým. Táto osoba vás miluje tou najhlbšou láskou a prijala vás so všetkými vašimi nedokonalosťami či slabosťami – a dokonca miluje každú jednu z nich. A keď to príde, vy okamžite pocítite, že toto je TÁ láska, ktorú môžete zažiť iba so svojou spriaznenou dušou. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov