Foto: Unsplash/Kevin Laminto

Máte vo svojom okolí ženu, ktorá sa nehrnie do vzťahu?

Ženy, ktoré preferujú single životy, sú jedinečné a tajomné stvorenia. Rozumie im len veľmi málo ľudí, no akonáhle pochopíte, čo stojí za ich samotou, prestanete ich odsudzovať. Portál Thought Catalog vytvoril krátky zoznam vecí, ktoré musíte pochopiť o single ženách.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Toxickí ľudia majú u nich stopku

Ženy, ktoré sú zvyknuté na samotu, sú bez váhania lepšie vo vystrihávaní ľudí zo svojich životov. Nebudú sa stýkať s toxickými a negatívnymi ľuďmi. Radšej budú samy, ako by mali premrhať svoju drahocennú energiu v spoločnosti s ľuďmi, ktorí neprospievajú svojej duši.

#2 Sú pravé kamarátky

Ženy, ktoré sú zvyknuté byť samy, si pestujú malú skupinu blízkych priateľov. Vyhovuje im ich život a necítia potrebu stále do svojich životov pridávať ľudí. Nemajú potrebu si ľudí získavať. Vedia, že ľudia, ktorí majú byť v ich životoch, bez námahy prídu a zostanú. Nie je pre nich jednoduché nájsť si priateľov, no ak si ich nájdu, starajú sa o nich ako o oko v hlave. Ak takú ženu vo svojom živote máte, určite chápete, že je pravá kamarátka.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

#3 Sú sebavedomé

Single ženy si veľmi dobre uvedomujú, že sú úžasné. Majú menšiu potrebu vzájomného prijatia ako väčšina. Majú presne stanovený zmysel pre identitu a ich konanie je v súlade s ich morálkou a vierou. Majú silnú hodnotu, pretože majú silný zmysel pre seba.

#4 Nevadí im byť single

Ženám, ktoré sú zvyknuté byť samy, je jedno, či vo svojom živote nemajú romantického partnera. Neohrozia svoje šťastie len preto, že sú s niekým zapletené. Sú otvorené láske, ale chcú ideálneho partnera. Hľadajú pozitívny a naplňujúci vzťah a sú ochotné si na neho počkať. Nemusia byť s niekým, pretože si spokojne užívajú svoju vlastnú spoločnosť. Sú nezadané, pretože sa rozhodli byť. Je to ich voľba. A kým si nenájdu vhodného partnera, všetok svoj čas venujú rastu, dosiahnutiu svojich cieľov a práci na budovaní lepšieho života.

#5 Sú emocionálne silné

Tieto ženy sa vedia veľmi dobre vyrovnať s ťažkými situáciami. Bojujú a vyhrávajú vlastné bitky.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

#6 Nespoliehajú sa na iných ľudí

Nezadané ženy vedia viesť svoj život bez pomoci niekoho iného. Uvedomujú si, že je veľmi náročné nájsť niekoho, na koho sa dá spoľahnúť, a tak nie sú závislé od pomoci niekoho iného.

#7 Milujú sa

Ženy, ktoré sú zvyknuté byť samy, sa naučili žiť vo svojej vlastnej koži – byť šťastné so svojimi chybami, vážiť si svoje jazvy, starať sa o seba a hlavne milovať sa. Naučili sa, že skutočná krása nemá štandardy a že ich veľkosť alebo ryhovanie na tele nedefinujú ich krásu ani hodnotu. Žijú pohodlne v koži, v ktorej sídli ich duša, pretože vedia, že sila byť skutočne krásnou sa neodráža v očiach ostatných, ale prichádza zvnútra. Vedia, že skutočná krása je v seba definovaní, je vytvorená sama sebou a oslavovaná.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov