Ponúkli by ste v aukcii 910€, aby bola vaša?

Videli ste horor Annabelle? Ak áno, pred bábikami máte odvtedy pravdepodobne rešpekt. Možno pre vás dokonca bude neuveriteľné, že existujú ľudia, ktorí tieto “kúsky” zbierajú. Ba čo viac, čím šialenejšími historkami je bábika opradená, tým viac sú za ňu ochotní zaplatiť. A keďže zázemie tejto bábiky je viac než “choré”, predaná bola až za 900€.

Článok pokračuje pod videom ↓

História Samanthy

Áno, vidíte dobre. Ona má dokonca aj meno. Je to Samantha. Samantha je údajne posadnutá diablom a vraj má už na svedomí viacero znepokojujúcich prípadov.

beyondrealitynews.com

Debbie Merricková, jej predošlá majiteľka tvrdí, že Samantha napadla jej manžela a jej rodine spôsobila veľa problémov. Nakoľko už bola Samantha vraj neznesiteľná, manželia sa ju rozhodli predať.

Agresívne epizódy Samanthy

Podľa manželov Merrickových sa dokáže Samantha poriadne napáliť. Pána Merricka vraj doškriabala počas spánku, inokedy zas vraj spustila hlásiče požiaru. Podľa slov manželov si tiež veľmi často dávala dole svoj náhrdelník (nechcime vedieť, aké s ním mala úmysly).

Práve pre tieto skutočnosti sa manželia Merrickovci rozhodli, že Samanthu predajú na eBay. Za neuveriteľných 900€ ju kúpil istý detektív menom Lee Steer. Ten dnes tvrdí, že akonáhle Samantha dorazila do svojho nového domova, jej agresívne epizódy začali odznova.

thesun.co.uk

Mučenie novej rodiny

V novej rodine sa Samanthe “zapáčil” otec jej nového majiteľa, Paul. Ako hovorí Lee, na rukách svojho otca spozoroval škrabance a modriny, no ani jeden z nich nevedel, odkiaľ pochádzajú.

Lee sa pre médiá vyjadril nasledovne: “Môj otec bol v to ráno na prízemí nášho domu. Už sa tam nachádzala aj bábika, no ešte bola zabalená. Otec zrazu začul akési klopkanie na drevo. Zdalo sa mu to nezvyčajné, no ďalej to neriešil. Neskôr v ten deň sa začal otec sťažovať na bolesť ruky. Keď mu ju mama skontrolovala, všimla si na nej škrabance. Okamžite ma zavolali dolu. Bolo to naozaj zvláštne. Išlo o šesť malých škrabancov, no vyzerali presne tak isto, ako škrabance pána Merricka.”

thesun.co.uk

Samantha však škrabancami zrejme svoje vyčíňanie len začala. Rodina sa odvtedy sťažuje na rôzne podivné veci, ktoré sa dejú v ich dome. Často vraj nachádzajú rozbité veci, vidia blikajúce svetlá, či počujú podivné zvuky. Podľa slov Leeho a jeho rodiny bolo všetko v poriadku, pokiaľ do domu neprišla Samantha.

Napriek tomu, že tento príbeh sa naozaj stal, resp. napriek tomu, že majitelia Samanthy hovoria o tom, že sa stal, možno vám príde vtipný. Áno, tak trochu aj nám (možno trocha viac). V každom prípade, aj napriek tomu by sme noc so Samanthou stráviť nechceli… A čo vy, trúfli by ste si?

Pozri aj: Ruský spánkový experiment: jeden z najdesivejších hoaxov, ktorému ľudia roky verili

scooplify
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov