Foto: Unsplash/Everton Vila

Ste každodennou súčasťou partnerovho života?

Mnohé ženy občas až prehnane analyzujú a premýšľajú až tak, že sami seba nevyhnutne presvedčia, že ich partneri ich nemilujú natoľko, ako by si zaslúžili. Nevšímajú si maličkosti, ktoré kvôli nim ich partneri robia. Portál Thought Catalog uvádza 5 znamení, ktoré vás presvedčia o tom, že to váš partner myslí s vami a vašim vzťahom vážne.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Dávajú prednosť vám a vášmu vzťahu pred všetkým ostatným

Netvrdím, že by vás mal váš partner neustále obletovať a zabudnúť pri tom na seba alebo svojich priateľov, ale keď vstúpite do vzťahu, máte tendenciu dať váš vzťah na predné priečky zoznamu priorít, ktoré máte. Ak však svojho partnera zanedbávate a dávate nad neho iné veci, všimne si to. Cítiť sa nedôležito môže spôsobiť pocity nevôle, čo nevyhnutne povedie k hádkam a ďalším problémom.

Foto: Unsplash/Becca Tapert

Skúste sa vžiť do kože toho druhého. Ako by ste sa cítili, keby si na vás váš partner nikdy neurobil čas? Ak vám dali pocit, že ich práca je na zozname priorít výrazne vyššie, zatiaľ čo trávenie kvalitného času s vami spadá na koniec zoznamu? Ak vstúpite do vzťahu, malo by to v konečnom dôsledku byť partnerstvo. Obaja investujete do vášho vzťahu čas a dávate aj vynakladáte rovnaké úsilie.

#2 Neustále vás povzbudzujú a podporujú

Vaša rodina by vás mala podporovať, vaši priatelia by vás mali podporovať a predovšetkým by vás mal podporovať váš partner. Nemyslí sa po finančnej stránke, ide hlavne o mentálnu a emocionálnu podporu. Váš partner by mal vo vás vyvolať pocit, že ste v živote schopní všetkého, a aj keď spadnete na zem, stále bude pri vás stáť.

Foto: Unsplash/Pablo Heimplatz

#3 Komunikujú s vami ich zámery

Chodíte s niekým už mesiace (alebo roky) a netušíte kam to celé speje? Váš vzťah nie je teda zlý, ale ani úplne fenomenálny. Máte pocit, že veci sú jednoducho priemerné. Žiadne výšky, žiadne pády. Ak ste k sebe úprimní, ste trochu frustrovaní a neviete, ako sa k situácii postaviť. Práve toto pomáha udržiavať váš vzťah silný a zdravý. Ak ste na rovnakej úrovni a navzájom sa informujete o svojich pocitoch a zámeroch.

#4 Nikdy neobchádzajú vás a váš názor

Pochopenie je vysoko podceňované. Nie je lepší pocit ako sadnúť si s niekým a povedať mu vaše najhlbšie tajomstvá a najtemnejšie myšlienky a nechať ich, aby sa vám pozreli do očí a povedali vám, že chápu vaše pocity bez toho, aby vás súdili.

Foto: Unsplash/Charly Pn

Nie vždy vám bude každý rozumieť. Ľudia si nebudú vždy vážiť alebo počúvať váš názor, ale keď nájdete niekoho, kto to vie – keď nájdete niekoho, kto rád odpočúva vaše myšlienky alebo niekoho, s kým máte pocit, že by ste mohli sedieť a rozprávať sa s ním donekonečna.

#5 Stanete sa súčasťou ich každodenného života

Existujú vzťahy, ktoré vedú hlbšie. Prekonali ste hlúpe hádky a teraz ste aj najlepšími priateľmi. Partneri. Prichádzajú k vám, keď sú veci drsné a sú vašimi opornými piliermi, keď ste smutní alebo frustrovaní.

Stali ste sa súčasťou ich každodenného života a základ, ktorý ste vytvorili, je silný. Vytvárate si spoločný život, rastiete a vyvíjate sa a učíte sa, a čo je najdôležitejšie, každý deň sa milujete viac a viac.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov