Foto: Pexels

Vzťahy sú zložité a každý z nás má svoje osobné potreby a očakávania.

Zatiaľ čo niektorí ľudia hľadajú nezávislosť a slobodu, iní potrebujú od svojho partnera viac uisťovania a podpory. V tomto príspevku sa budeme venovať štyrom mesiacom narodenia – marec, máj, júl a november – ktorých predstavitelia majú tendenciu vyhľadávať práve to druhé. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Viac o tom napísal portál Collective.

Marec: Citlivé Ryby

Ľudia narodení v marci patria do znamenia Ryby. Tie sú známe svojou empatiou a citlivosťou, čo ich robí veľmi vnímavými. Preto je pre týchto ľudí dôležité cítiť sa vo vzťahu milovaní a chránení. Potrebujú vedieť, že ich partner je tu pre nich nielen telesne, ale aj emocionálne.

Ryby si nesmierne vážia blízkosť so svojimi partnermi a radi trávia čas spolu, v pokoji domova. Tento typ uisťovania im pomáha cítiť sa viac sebavedomo a bezpečne. Preto je dôležité, aby partner Rýb venoval pozornosť ich potrebám a dal im vedieť, že sú pre neho naozaj dôležití.

Máj: Zmyselný Býk

Ľudia narodení v máji patria do znamenia Býka. Títo ľudia sú známi svojou húževnatosťou, odhodlaním a zmyselnosťou. Vo vzťahoch sa často snažia udržiavať harmóniu a stabilitu, no aj napriek tomu môžu mať obavy zo strachu, zo straty alebo neistoty.

Preto potrebujú vo vzťahoch veľa uisťovania, najmä pokiaľ ide o city a budúcnosť spoločného života. Je dôležité, aby ich partner pravidelne ubezpečoval o svojej láske a oddanosti. Hovorte im, ako veľmi ich milujete a ako sú pre vás dôležití – to im pomôže cítiť sa viac sebavedomo vo vzťahu.

Pexels

Júl: Intuitívny Rak

Ľudia narodení v júli patria do znamenia raka. Raky sú veľmi citlivé bytosti so silnou intuíciou a hlbokým porozumením emocionálnej sféry. Vo vzťahoch majú tendenciu byť veľmi opatrní, pretože sa boja zranenia alebo straty.

Aby sa cítili vo vzťahu isto, potrebujú od svojho partnera vidieť a počuť pravidelné prejavy lásky a oddanosti. Nie je to len o slovách – Rak ocení aj drobné gestá lásky, ako sú objatia, pohladienie po tvári alebo upokojujúci úsmev. Tieto prejavy im pomáhajú cítiť sa viac sebavedomo a isto.

November: Vášnivý Škorpión

Ľudia narodení v novembri patria do znamenia Škorpióna. Škorpióni sú známi svojou vášňou, hlbokým emocionálnym životom a tajomstvom. Vo vzťahoch majú tendenciu byť veľmi lojálni a oddaní, no zároveň môžu mať obavy zo straty kontroly alebo neistoty.

Preto potrebujú vo vzťahoch veľa uisťovania, najmä pokiaľ ide o dôveru a vernosť. Je dôležité, aby ich partner pravidelne ubezpečoval o svojej láske a oddanosti prostredníctvom slov i činov. Prejavte im svoju lásku a dovoľte im pocítiť, že sú pre vás jediní a nenahraditeľní – to im pomôže cítiť sa vo vzťahu dobre.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov