Foto: Image by Tumisu from Pixabay

Pokúšate sa nájsť si partnera prostredníctvom nejakej aplikácie?

Ak áno, nasledovné tipy sa vám určite zídu. Online zoznamovanie sa je totiž čoraz populárnejšie – ako kvôli pohodlnosti, tak aj kvôli pandemickej situácii, v ktorej sa práve nachádzame. Práve preto môžeme predpokladať, že tento spôsob zoznamovania sa svoj vrchol ešte len dosiahne. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál The Minds Journal priniesol 5 tipov, ako v ňom uspieť. 

#1 Buďte tým, kým ste v skutočnosti

Online svet zvádza mnohých ľudí k tomu, aby si nasadili masku a tvárili sa, že sú niekým, kým by len chceli byť. Z internetu si predsa môžete stiahnuť akékoľvek fotky a pokiaľ sa s niekým naozaj nestretnete, môžete o sebe tvrdiť absolútne čokoľvek. Pravda však vždy vyjde najavo a keď sa chcete vyhnúť zahanbeniu, od začiatku buďte na 100 % sami sebou. 

#2 Klaďte správne otázky

V tomto prípade samozrejme záleží na tom, s akým zámerom ste sa na online zoznamku prihlásili. Ak sa chcete len zabaviť, je v podstate jedno, čo a akým spôsobom sa budete pýtať. Ak však hľadáte vážnu známosť, nasmerujte vašu spoločnú konverzáciu už od začiatku tým správnym smerom – aj v online svete totiž platí, že prvý dojem je veľmi dôležitý. Skúste sa preto vyhnúť trápnym flirtovacím frázam a položte objektu vášho záujmu nejakú serióznu otázku.

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

#3 Využite možnosti, ktoré vám toto zoznamovanie sa dáva

Niektoré z takýchto aplikácií sú už dnes naozaj prepracované. Naštudujte si preto, aké možnosti máte k dispozícii, a využite ich naplno. Na tú pravú osobu by ste možno čakali celú večnosť, no ak si všetko nastavíte správne a budú sa vám zobrazovať len osoby z vášho okolia, s podobnými záujmami a vo veku, aký ste si zvolili, výsledkov síce uvidíte menej, no budú oveľa relevantnejšie. 

#4 Neprezraďte hneď všetko

Ak by ste danej osobe prezradili všetko už počas fázy písania si, mohlo by sa stať, že sa poriadne nebudete mať o čom rozprávať, keď sa stretnete osobne, alebo by ste len opakovali to isté. Na niektoré otázky je preto dobré odpovedať v zmysle “To by bolo na dlhšie, rád/rada ti to porozprávam, keď sa stretneme osobne”. V objekte vášho záujmu tým vzbudíte zvedavosť a zároveň budete mať istotu, že sa budete mať o čom baviť aj osobne. 

#5 Počúvajte svoju intuíciu

Naša intuícia nás takmer nikdy neklame, preto ju počúvajte aj v tejto situácii. Ak si síce s niekým rozumiete a páči sa vám, ako vyzerá, no niečo sa vám na tejto osobe jednoducho nezdá, vedzte, že niečo skutočne nebude v poriadku. Samozrejme to neznamená, že jej nemáte dať žiadnu šancu, no buďte viac ostražití a neprehliadajte varovné signály. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov